Norsk Retrieverklubb

Curlycoated retriever

Heder og Ære

Her finner du oversikt over……

  • Gadritrofeet
  • Utstillings- og prøveresultater

 

Har du en champion?  Send bilde og informasjon til raserådet, så vi får den med på lista.

Gratulerer til Curlygames Gypsy Queen (Kivi) og eier/oppdretter Ellisiv Hovig, som med certet på retrieverklubbens pinsearrangement 2016 nå kan smykke seg med tittelen N CH og DK Ch, knappe 2 år gammel, ettersom hun også har jaktmerittene. Kivi er født 14. april 2014.

Curlygames Gypsy Queen - Kivi
Curlygames Gypsy Queen – Kivi

Gratulerer til Torild Olsen og Hayabusa’s Njord Ironhead som på utstillingen i Melhus våren 2016 fikk det siste certet og med det ble han både norsk og svensk utstillingschampion! Hjalmer kommer fra Sverige, fra oppdrettet til Maria Olsson. Han er Izmas bror (se under).

Hayabusa's Njord Ironehead - Hjalmar
Hayabusa’s Njord Ironehead – Hjalmar

Gratulerer med tittelen N UCH Hayabusa’s Loud Karizma og Marte Helene Tøfte, Izma kommer fra Sverige, fra oppdrettet til Maria Olsson, hun er født 16. februar 2014 og rakk så vidt å fylle 2 år før det siste certet var på plass.

Izma
Hayabusa’s Loud Karizma

Gratulerer til Elisabeth Ranheim og Dina med tittelen N UCH. Dina heter offisielt Kelsmere Klover, født 21. juli 2012. En vakker jente impoert fra England fra oppdretterene Margareth og David Bett.

Kelsmere Klover - Dina
Kelsmere Klover – Dina

Gratulerer til Ellisiv Hovig og Lara som nå er både Nordisk og Norsk champion Curly Cottage Lara er født i juni 2010. Hun er importert fra Lena Gottfridsson. Hun har cert i Norge, Sverige og Danmark og fikk med det det nordiske championatet og tittelen Norsk Champion uten U, pga jaktmerittene.

lara

Gratulerer til Birgit Engelsen og Missi, N UCH Magriss Lost and Found. Missi fikk sitt utstillingschampionat i august 2012. Missi er født 25. mai 2010. Hun og Birgit har bronsemerke i lydighet og sølv- og bronsemerke i agility. Neste mål er opprykk i klasse 2 i agility, der hun er på god veil med en av to førstepremier i klasse 1. Missi er en liten, spretten og god curlyjente.

Magriss Lost and Found - Missi
Magriss Lost and Found – Missi

ratulerer til Bjørg Helene Andersen og Zebra med både norsk og svensk championat tittel. Zebra sitt fulle navn er nå SU(u)CH NUCH Uved’s Black Zebra Tomato. Det svenske championatet fikk han på Backamo, Ljungskile 25. august  og det norske på Hamar 13. oktober 2012.

Uved's Black Zebra Tomato - Zebra
Uved’s Black Zebra Tomato – Zebra

 

 

 

Her legges fortløpende resultater fra utstilling og jaktprøver inn, men med noen begrensninger. Elektroniske resultater legges ikke inn. Disse kan finnes på NKK sine sider. Resultatene legges inn når raserådet mottar kopi av kritikkskjema fra Retrieverklubben sentralt, eller om eier sender resultatene til raserådet.

Utstillings- og prøveresultater

Om Gadi-trofeet

Gadi-trofeet er satt opp av Guro og Tormod Brunsby, kennel Curlycrest. Trofeet er til minne om deres første curly Gadi, som viste dem alle de gode sidene til curlyen og hjalp dem å finne rasen for livet.

Trofeet deles ut til den norskeide curly coated retriever som i løpet av året har oppnådd høyest samlet poengsum på utstillingene til Norsk Retrieverklubb.

Gadi-trofeet-statutter