Norsk Retrieverklubb

Gjøvik-Lillehammer

Kurs

Kurs nr 1

Blodsporkurs høsten 2017

Avdelingen har fått til en avtale om å arrangere 2 blodsporkurs for våre medlemmer i høst. – Kurs 1 går helgen 8.-10. september, påmeldings- og innbetalingsfrist 29. august – Kurs 2 går helgen 15-17. september, påmeldings- og innbetalingsfrist 4. september

– Det er kun 6 plasser pr kurs så her er det første mann/dame til mølla som gjelder ved påmelding.

– Kursene koster kr. 1300,- for avdelingsmedlemmer og 1800,- for andre, kurset er åpent for alle raser fra 4. mnd alder og oppover.

– Innbetaling til konto 2000.20.01153 eventuelt Vipps 113807, husk å merke innbetalingen med sporkurs nr, samt navn på hund og fører.

– Påmeldingen er bindende og ved avmelding beholdes hele kurssummen dersom vi ikke får inn ny deltaker. Ved for sen innbetaling vil plassen evt. gå videre til de som står på venteliste.
Påmelding:
Send påmeldingen til Marianne Wottestad på : hwottes@online.no  med følgende opplysninger:
– Sporkurs nr: – Navn på fører – Fødselsdato – Telefonnummer – Adresse – Navn på hunden – Hundens rase
Kursopplegg: Det blir en blanding mellom teori fredag kveld (uten hund) og praksis lørdag i skogen bak Jørstadmoen leir på Fåberg, og søndag i skogen ved Birkebeinerstadion overfor Lillehammer.

Kurset passer for alle som er interessert i blodspor enten det gjelder hverdagslig aktivisering av hunden eller om man vil konkurrere. Det passer også for jegere som vil utdanne hundene sine til ettersøkshund da vi trener etter NKK`s reglement for blodsporprøver.

Vi går gjennom regler for blodsporprøver. Dere lærer hva slags utstyr man bruker og hvordan man merker, legger og går spor. Det kreves litt forarbeid for den enkelte ekvipasje før kurset med tilvenning av blodlukt. Dette kommer vi tilbake til når påmelding er mottatt.

Kurset holdes av Beathe Nes, ved eventuelle spørsmål angående kursets innhold etc kan hun kontaktes på mobil 93434182.

Etter kurset er du kvalifisert til å bli med på treninger i Fåberg viltsporgruppe der du vil få videre oppfølging. Du er også kvalifisert til å trene på egenhånd og etter noe egentrening kan du stille på prøver.

 

Velkommen til kurs! 🙂

Kurs nr 2

Vi i Retreieverklubben avd. Gjøvik/Lillehammer har vært så heldige å få Ramona Sjømark til å avholde rallylydighetskurs for oss, 30/9-1/10 Kurset vil passe for deg som er helt fersk innen rallylydighet. Kurset er åpent for alle raser.

Kurset har oppstart klokka 9.00, Lørdag den 30.September. Vi vil starte med en presentasjon av instruktør og deltakere. Det vil bli teori på lørdag med gjennomgang av skilt og regler. Nytt reglement gjelende fra 2018 vil bli gjennomgått.Praksisen på lørdag vil bestå av moment baner der deltakerne får prøve seg på klasse 1. Vi avslutter klokken ca. 17.00 på lørdag.

Søndag starter vi opp igjen klokka 10.00 med praksis, med moment baner, og holder på fram til lunsj ca kl. 12.00. Etter lunsj blir det en liten treningskonkurranse I klasse 1. Vi avslutter klokka ca. 17.00.

Ta med listen er:
– Bånd, IKKE FLEXI
– Godbiter
– Stol å sitte på
– Lunsj
– Drikke eier/Hund
– Leke Hunden liker

Om instruktøren:
Ramona Sjømark, og er NKK trinn 1 instruktør, men nylig utdannet NRL instruktør. Har selv konkurrert opp til å med klasse 2, men trent også en god del klasse 3. Dette var da med min forrige Toller. Har også konkurrert i LP med den. Har en toller på 9mnd, som jeg driver å trener opp å bli Rally og LP hund.
Det som er viktig for meg når det gjelder trening av hund er at det skal være positivt og at både min hund og jeg selv skal ha det gøy:). Om jeg ikke syns trening av hund er gøy, vill ikke hunden min syns det heller.

Tilholdssted: Myrvang, Klomsteinrovegen 133, 2836 Biri
Kl. 09.00 – 17.00 på Lørdag og kl 10-17 på Søndag.. Teori og praksis.
Totalt 8 deltagere med hund. Mulig for observatør.

Pris for medlemmer I NRK avd. Gjøvik/Lillehammer: 1000 kr
Pris for ikke medlemmer: 1300 kr
Pris for observatør: 500 kr
Deltakerne må være over 15 år pga søking om støtte fra Natur og Miljø.
Medlemmer av retrieverklubben vil bli prioritert.

Spørsmål om kurset kontakt Ramona Sjømark: 905 87 2030 eller mail: sjora@homail.no

Påmeldingsfrist 16. September. Påmeldingen er bindene.
Påmeldingen sendes til Hege Spjelkavik på mail: egge_cool@hotmail.com.

Påmeldingen skal inneholde:
– Navn på fører
– Telefonnummer
– Adresse
– Navn på hunden
– Hundens rase
– Alder på hunden

Kurset skal være betalt i sin helhet før kursstart.
Betaling til konto 2000.20.01153 eller Vipps til 113807, merk betalingen med navn og «Introkurs i Rallylydighet»