Norsk Retrieverklubb

Aktivt Hundeliv!

Medlemsfaktura

Etterlyser du faktura for betaling av medlemskontigenten?

Kontigenten kommer på e-post for den som har oppgitt e-posten sin til NKK når de registrerte medlemskapet sitt.

OBS!! E-posten kommer fra regnskapssystemet Wisma og kan enkelt forveksles med SPAM

Informasjon om medlemsfaktura fra NKK

NKK har nå fått nytt økonomisystem og dette gir ny og bedre funksjonalitet.

Alle medlemmer som har oppgitt epostadresse eller mobilnummer til sin klubb vil bli varslet per epost eller SMS om e-faktura på medlemskontingenten nå i begynnelsen av januar.

Informasjon om medlemsfaktura
Om du har fått dette varselet kan du trygt bekrefte om du ønsker å motta e-faktura.

I epostene og SMS-ene vil du som medlem bli opplyst om at NKK ønsker å fakturere deg elektronisk. Om du velger å bekrefte vil du få en e-faktura. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta et par dager fra du godkjenner å motta efaktura til efakturaen er synlig i nettbanken din.

Om du får feilmelding når du trykker på linken i varselet som nå er gått ut kan du også søke opp Norsk Kennel Klub direkte i din nettbank som tilbyder av efaktura. Bruk ditt medlemsnummer som efakturareferanse.

Dersom du ikke aksepterer denne vil du motta fakturaen som epost om vi har epostadressen din, Har vi ikke din epostadresse vil du få fakturaen som vanlig post.

De av dere som ikke har oppgitt epostadresse eller mobilnummer til deres medlemsklubber vil også få papirfaktura som post, akkurat som tidligere.

NKK håper at muligheten for å opprette e-faktura vil gjøre betaling av medlemskap enda enklere og ser frem til å ønske deg velkommen som medlem!

PS! Om du ønsker å betale ditt medlemskap med kort via «Min side» kan du nå gjøre dette – husk bare å gjennomføre evt. endringer i medlemskapet ditt før du betaler.