Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Bronsemerkekurs

Dette er et kurs for dem som har lyst til å lære mer om konkurranselydighet, enten for å jobbe frem mot å konkurrere eller for å aktivisere og ha det gøy sammen med hunden. Det vil bli jobbet målrettet med øvelsene som kreves for å ta bronsemerket og etter endt kurs vil det bli avholdt en frivillig bronsemerkeprøve.

Kurset våren 2018 er ferdig. Nytt kurs bli satt opp til høsten 2018.

Sted: Rommen skole (kart)
Oppstart: Torsdag 30. august 2018
Instruktør: Marianne Søgaard
Kursdager: Torsdager kl 18.30, 7 ganger à 2 timer
Status: Fullt. Du kan sette deg på venteliste.
Deltagerantall: Maks 6 ekvipasjer pr. instruktør.
Forkunnskaper: Ekvipasjen (hund og fører) har grunnleggende ferdigheter i lydighet, tilsvarende kurs i hverdagslydighet.
Varighet: 1 kveld i uken, 7 kvelder pluss selve prøvedagen.
Mål for kurset: Motivere til videre lydighetstrening og aktivt arbeid med hund. Få flest mulig ekvipasjer frem til bronsemerke. Gjøre deltagerne i stand til selv å arbeide videre mot klasse 1.

Øvelser (regelverk fra NKK):

  • Tilgjengelighet
  • Lineføring
  • Dekk fra holdt
  • Innkalling fra sitt
  • Stå under marsj
  • Enkelt dekk 1 minutt
  • Helhetsintrykk

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Ved spørsmål, send epost til kursoslo@gmail.com

For påmelding, trykk Påmeldingsskjema i tabellen over. Hvis kurset er fullt, kan du sette deg på venteliste. Husk at påmeldingen må inneholde navn, adresse, telefonnummer og fødselsår, hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.