Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Grunnkurs 7. mai 2020

Kurs med vekt på grunnleggende lydighetstrening . Dette kurset er tidligere kalt kurs i hverdagslydighet.

OBS: Vi tar hensyn til regler om avstand og har to instruktører og deler gruppen i to og holder god avstand mellom ekvipasjene.

Sted Oppstart Kursdager Instruktør Status
Klubbhytta 7. mai
2020
Tirsdager kl 19.00-20.30. Første dag er en torsdag. Grete Rydning Påmeldingsskjema
Klubbhytta 10. februar
2020
Mandager kl 19.00-20.30
(ikke i vinterferien).Første kveld er teori uten hund.
Nina Fjeldsaa Påmeldingsskjema

Deltagerantall: 6 ekvipasjer

OBS: Vanligvis er det teori uten hund første gang, men på grunn av nye regler for avstand vil vi ta teorien ute underveis.

Forkunnskaper: Valpekurs eller tilsvarende kunnskaps- eller ferdighetsnivå. Hunden må være fylt 6 måneder ved kursstart.

Varighet: Kurset inneholder 7 kurskvelder på 1,5 timer og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres en gang i året). Instruktørene bestemmer selv om kurset skal en eller to kvelder per uke.

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med sin hund. Kurset danner grunnlag for å delta på for eksempel Bronsemerkekurs.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av ferdigheter som sitt, dekk, fri ved foten, lineføring, apportering, stå (både lydighetsøvelse og av løs hund), innkalling som lydighetsøvelse.

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

For påmelding bruk påmeldingsskjemaet i tabellen over. Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Husk at påmeldingen må inneholde navn, adresse og telefonnummer, hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.