Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Frisk hund-kurs 4. mars

Vi inviterer til kurs med dyrekiropraktiker Nora Helk som kan hjelpe deg til å holde hunden din frisk og fin. Enten du trener jakt, agility, lydighet eller tar hunden med på skitur, kan det skje ugunstig belastning på muskler og skjelett hos din hund, som kan føre til skader. For å kunne redusere skader og belastninger på hundene våre er det greit å få litt opplæring i hvordan dette kan forebygges.

Kurset er fulltegnet

 

Nora og Step (1)

Nora Helk har en master i Kiropraktikk fra en av Europas mest prestisjefylte skoler for kiropraktikstudie, Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. Høsten 2016 videreutdannet Nora seg som dyrekiropraktor ved International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC). For å sikre faglig tyngde, er denne utdannelsen kun tilgjengelig for kiropraktorer og veterinærer, da det kreves god kunnskap i anatomi, sykdomslære og fysiologi. Etter å ha jobbet 2,5 år i Danmark har hun nå flyttet tilbake til Norge for å behandle mennesker og dyr her.

Av dyr behandler hun primært konkurransehester og brukshunder, for å øke prestasjon og forebygge skader. Nora har alltid hatt en stor interesse for dyr og har vokst opp i en heste- og hundefamilie. I dag har hun en flat coated retrieveren Step fra egen kennel og spranghesten Horns Juvel.

Sted: Sandakerveien 24 c (Limelight)
Dato/tid: 4.mars kl 11-15
Deltagere: Maks 6 ekvipasjer
Instruktør: Nora Helk
Målgruppe: Alle som er aktive med hunden sin
Forkunnskaper: Ingen
Kursinnhold: Kurset går over 1 dag (ca 4 t), og de som ønsker det kan få gått over egen hund etter kurset for en tilleggskostnad. Nora vil først demonstrere en del grunnleggende på egen hund, deretter henter deltakere sine egne hunder og får hjelp av Nora med utførelse av øvelser m.v.

Påmelding: kurset er fullt

Pris: Pris pr ekvipasje: kr 600 for medlemmer i avdelingen og kr 900 for ikke-medlemmer. Fortrinnsrett for avdelingens medlemmer. Kursavgiften betales til Jaktkomiteens konto 1503.10.32749 umiddelbart når du har fått bekreftet plass på kurset. Merk betaling med “Frisk Hund” + hundens navn. Tillegg for kiropraktor behandling av egen hund etter kurset kr 400.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.
Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltagelse på kurset.
Dersom det er noe du lurer på angående dette kurset, kan du ta kontakt med jaktoslo@gmail.com