Norsk Retrieverklubb

Trondheim og omegn

Aktivitetskveld på Kvål

Tirsdag 19.september fra klokka 18 kjører vi på med en aktivitetskveld for retrievereiere. Kvelden er åpen for alle som har retriever, også de som ikke er medlem av klubben. På aktivitetskvelden vil vi demonstrere hvor allsidig retrieveren er, og det vil bli mulighet til å prøve seg på aktiviteter innenfor spor, jakt, lydighet, miljøtrening og utstilling. Klubben stiller med ressurspersoner som både demonstrer øvelser og hjelper til. I tillegg vil det bli vist hvordan man kan klippe Golden Retriever.

Program for kvelden (med forbehold om endringer)

Kl 18 – 18:15 Velkomst og informasjon om opplegget for kvelden v/leder for avdelingen Nina Vik

18:15 – 19:00 Aktiviteter for retrievere, runde 1

Post 1: Tema utstilling

Demoklipp av golden retriever v/Arnhild Willumsen Meidal (utstillingskomiteen), og demo av «ringtrening» (hvordan vise frem din retriever i utstillingsringen) v/Hilde Dahl Hansen (utstillingskomiteen)

Post 2: Spor

Hvordan komme i gang med blodspor/viltspor, og forslag til andre metoder for enkel sportrening for familiehunden. Demo og øvelser ledet av sporkomiteen og/eller styret v/Svein Hermann Nilsen og Nina Vik

19:15 – 20:00 Aktiviteter for retrievere, runde 2

Post 1: Miljøtrening

Leder av miljøtreningene som finner sted på Kvål hver tirsdag, Alf Berglann, viser øvelser som er nyttige for miljøtrening av din retriever (eller hvilken som helst hund for den saks skyld). Dersom vi får det til vil vi også ha ressurspersoner til stede med kunnskap om trening frem mot lydighetskonkurranser (ikke avklart)

Post 2: Retrieveren som jakthund

Våre retrieverraser er opprinnelig hardt arbeidende jakthunder – men hvordan går du frem for å trene opp din retriever til jakt og jaktprøver? Demo og øvelser v/Anne Mestvedt Olaussen fra jaktkomiteen og Nina Vik

20:00 – 20:30 Prat med en ressursperson (eller den som står ved siden av deg) mens vi spiser de siste pølsene

De to postene i hver «runde» blir arrangert i hver sin ende av treningsområdene, og så går man selv bort til den posten man er interessert i – eller hopper frem og tilbake mellom begge

Aktivitetene vil finne sted på klubbens treningsområde på Kvål. Veibeskrivelse: Når du kommer til Kvål sentrum fortsetter du gjennom sentrum, og tar til høyre over brua mot Korsvegen. Over brua følger du skilting mot Kregnes, her er det en 40-sone forbi skolen. Ca 100 meter etter 40-sona opphører går det en vei ned til høyre mot elva. I enden finner du klubbens treningsområde. Vi har gode parkeringsmuligheter, så det er plass til mange.

Kvelden er gratis, og vi serverer grillmat underveis. Hjertelig velkommen til både to og firbente, og særlig til retrievereiere som ikke er kjent med klubbens tilbud.

For å beregne nok mat ønsker vi påmelding via skjema under, senest mandag 17.september klokka 12. Ta gjerne med familien din, men meld på hver enkelt slik at vi har oversikt over hvor mange som kommer.

Arrangementspåmelding