Norsk Retrieverklubb

Aktivt Hundeliv!

Vil du være med på sporlandslaget 2018?

Sentral sporkomité søker etter sporekvipasjer som kan være med på det norske landslaget og konkurrere i Nordisk Viltspormesterskap i Norge i 2018.

Nordisk Viltspormesterskap

Nordisk Viltspormesterskap for lag (NVM) 2018 vil bli arrangert i Norge.  Under mesterskapet vil ekvipasjene gå spor etter det norske spor-reglementet.

Vi søker etter ekvipasjer som er villige til og har kapasitet til å trene seriøst, og som kan investere tid og ressurser i å delta på treningssamlinger sammen med landslaget. Hunden må være i god kondisjon og topptrent på sporarbeid.

Hvem kan søke?

Det er bare retrievere som kan søke om plass på landslaget og eier må være medlem av Norsk Retrieverklubb.

Å delta på landslaget gir en fin mulighet til å trene sammen med og lære av noen av Norges beste viltsporhunder og deres førere. Vi legger opp til et godt sosialt og treningsfaglig miljø, og håper du er interessert i å delta på det norske landslaget!

Dersom du ønsker å søke om plass på det norske landslaget gjelder følgende:

Søknadsfrist er 31. desember 2017.

Krav til søknad:

  • Oppgi alle resultater på norske blodsporkonkurranser i løpet av de to siste åra (dvs 2016 og 2017). Dersom du med din hund har vært forhindret i å stille på prøver i løpet av disse to årene på grunn av skade eller valpekull, oppgi da resultater fra 2015.
  • Det vil bli lagt vekt på stabilt gode resultater.
  • Oppgi resultater på viltsporprøver i utlandet.

Søknad som inneholder all nødvendig informasjon skrives på søknadsskjema som sendes på epost til NRKs sentrale Sporkomité: spor@retrieverklubben.no

Søknadsskjema finner du HER