Norsk Retrieverklubb

Jubileumsutstilling 25.Mai

Utstillingen ble holdt i strålende sol på Espeland fangeleir.

I strålende sol lørdag 25. mai avholdt vi vår jubileumsutstilling, og vi ønsker å takke alle som deltok og bidro til å gjøre dagen med å stråle om kapp med solen! Det var godt humør både i og utenfor ringene, og dommerne meldte tilbake om at de var svært fornøyd med kvaliteten på hundene. De satte også stor pris på det gode humøret blant utstillerne.

Foto- Eva Yssen

Foto- Marit Boberg

BIS Curly- Skaringen’s First Impression BIS Golden- Dewmist Daring Times

John Thirlwell (UK) raser: Flat coated- og Nova Scotia Duck Tolling retriever.
Manuela Schär (CH) raser: Labrador- og Curly Coated retriever.
Andrzej Stepinski (PL) raser: Golden- og Chesapeake bay retriever.

Vi vil rette en stor takk til våre generøse sponsorer for deres støtte til arrangementet klikk på lenken for å lese mer om dem:


Royal Canin


Dynamisk Dyrehelse


Gudim Bil


Evidensia Fana Dyreklinikk


Dyrenes Butikk

En spesiell takk går også til alle som bidro med hjemmebakte kaker. Det var veldig hyggelig å se det store engasjementet, og vi håper de mange «jubileumskakene» falt i smak hos alle. Vi er svært takknemlige for deres innsats og bidrag til å skape en hyggelig atmosfære.

Vi vil også gratulere alle vinnerne fra utstillingen. Fullstendige resultater finner du her. https://www.dogweb.no/utstilling-resultatvisning/utstilling/240108;jsessionid=node01ai7mnacq34oepuaq81yilwrf9872.node0 .

Igjen, tusen takk til alle som var med på å gjøre jubileumsutstillingen til en suksess. Vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles til neste utstilling som blir dobbel for retrieverne: BSBK på lørdag 28.09 og Norsk Retrieverklubb avd. Bergen og omegn hvor dommerne Kalvo Kiirsk og Claudia Berchtold dømmer hos oss på søndag 29.09.