Norsk Retrieverklubb

Bli medlem

Bli medlem i Norges største raseklubb!

NRK er tilsluttet Norsk Kennel Klub og er en spesialklubb for de seks retrieverrasene. Klubben ble stiftet i 1960 og er i dag den største spesialklubben i Norge.

Bli medlem:

Registrer deg som medlem via NKK (betal via nett) eller fyll inn vårt kontaktskjema og oppgi hvilken avdeling du vil være medlem i. Du vil få tilsendt giro.

NB! Send ingen penger, du vil motta giro!

Ønsker du å bli medlem i en ekstra avdeling ?

Dersom du allerede er medlem av en avdeling og ønsker å bli medlem i flere avdelinger må du ta kontakt med avdelingen du ønsker ekstra medlemskap i eller ta kontakt med kontoret på post@retrieverklubben.no
Dere må da huske å skrive ned navn og adresse på henvendelsen.

Dessverre er det slik i dag at dersom du legger deg inn gjennom NKKs side kommer det feil sum opp. Du blir da i tillegg belastet for hovedklubben på nytt.

Hva koster medlemskapet?

Kontingenten for hovedklubben er kr. 300,- pr. år.  Evt. avdelingskontingent kommer i tillegg. Avdelingskontingenten settes lokalt på den enkelte avdeling og varierer derfor fra kr. 90,- til 160,-.
For de som ikke allerede er medlem i en annen medlemsklubb i NKK tilkommer en grunnkontingnet på kr. 313,- pr. år.
Ønsker flere i husstanden å være medlem, ta kontakt med hyggelige Bente på kontoret for tegning av familiemedlemskap. Kontaktinformasjon finner du HER

Hvorfor bli medlem?

Det er mange fordeler med å være medlem i retrieverklubben.

Som medlem får du vårt medlemsblad Retrievernytt 4 ganger i året. Her finner du reportasjer fra ulike arrangementer og interessante artikler spesielt tilpasset retrievereiere.
Du får også Norsk Kennel Klubb sitt medlemsblad Hundesport 4 ganger i året.
Som medlem kan du delta på utstillinger og prøver til halv pris.

Som medlem i Norsk Retrieverklubb anbefaler vi at du også melder deg inn i en av våre 20 lokalavdelinger.
Ved å bli medlem av din lokalavdeling vil du motta tilbud om avdelingsarrangement som kurs og seminarer i tilllegg til terminfestede utstillinger, jaktprøver, sporprøver, lydighetsprøver, samt en rekke aktiviteter for retrievereiere. Avdelingenes aktiviteter er også som regel billigere for avdelingens medlemmer.

I tillegg har du mange andre fordeler av medlemskapet ditt i Norsk Retrieverklubb
Se våre medlemsfordeler HER