Norsk Retrieverklubb

Trening for kvalifiseringsprøven ettermiddagen 11. mai i Røyken

Raserådet setter opp en lavterskeltrening for alle som har Chesapeake. Dere er velkommen uavhengig av alder eller nivå på hunden!
Instruktør: Maud Kristine Heier, utdannet hundeinstruktør og har drevet kursvirksomhet i flere år før hun byttet yrke. Har sin andre Chesapeake som per idag går i eliteklassen på jaktprøver.
Tid: Onsdag 11.mai – ettermiddag.
Pris: Gratis (må melde på)
Sted: Røyken (hvis det er flere deltakere som bor mer samlet innenfor en times radius så kan sted flyttes).
Påmelding til Maud Kristine på Facebook messenger eller mail (Maud_kristine@hotmail.com). Hvis datoen ikke passer, send en påmelding allikevel, så kanskje det lar seg gjøre
Treningen er rettet mot å kunne ta kvalifiseringsprøven i jakt. Det betyr altså IKKE at hunden må kunne disse tingene, men at det er disse øvelsene treningen er rettet mot (Akkurat hva vi gjør ser vi når vi møtes og jeg ser hva dere trenger). Dette er en prøve som må bestås for å starte på offisiell jaktprøve (feks WT i pinsen). Prøven er en enkel test for å se om hunden er klar for å delta på prøve og legger vekt på lineføring, fri ved fot, sitt og bli, innkalling og apportering.
Les mer om gjennomføring av prøven og hva som legges vekt på ved bedømming her: http://retrieverklubben.no/…/RoA-18-01-15-m-kap-6-og…