Norsk Retrieverklubb

Velkommen til Chesapeaketreff 2023 i pinsen 26-29 mai

Chesapeaketreffet 2023 arrangeres i sammenheng med Retrieverklubbens pinsetreff. I år som i fjor holdes det på Skogmuseet i Elverum. Vi vil ha hovedbase på Elverum camping Elverum Camping – En perle ved Glomma som er nærmeste nabo til skogbruksmuseet. Der kan man bestille campinghytte så lenge det er ledig kapasitet, mens telt, bobil og campingbiler er drop-in. Vi i raserådet vil gjøre vårt beste for å samle oss på samme område av campingplassen, gi beskjed om du kommer med campingvogn e.l så skal vi forsøke å holde av plass om mulig.

Hvis du ikke ønsker å delta på noe av arrangementene og/eller ikke har mulighet til å overnatte så er du SELVFØLGELIG velkommen til sosialt samvær. Mange deltar hverken på workingtesten eller utstilling, men er med som moralsk støtte eller finner på noe annet. Fokuset vårt er at alle skal føle seg velkommen uavhengig av interesse eller mål med hunden sin.

Program og aktiviteter:

Fredag 26.05.23 Trening på retrieverklubbens område. Skjulstadtjenna (https://goo.gl/maps/yone4Y2FzqNo8YBy7) bare noen minutter kjøring fra campingplassen. Der vil Nina Egeberg (og Maud Kristine Heier ved behov) holde trening for både erfarne og nybegynnere, unge og gamle hunder. Treningen vil starte kl 1400 og for de som ikke rekker så tidlig så vil vi holde på til omtrent 1700. Treningen er gratis, men vi ønsker påmelding for at vi skal ha en oversikt over hvem som kommer på hvilket nivå. Send e-post til Chesapeake@retrieverklubben.no med navn på hund og fører(e), alder på hund og omtrentlig nivå.

Grilling og loddtrekning på kvelden. Ha med det du ønsker å spise og drikke, og om du har så tar vi imot ved til bålpanna og gevinst til loddtrekning.

Lørdag 27.05.23 Workingtest Skogbruksmuseet- Påmelding via terminliste eller MinSide på www.nkk.no. Informasjon om pinsearrangementet til retrieverklubben vil komme i retrievernytt og på hjemmesiden. Spør om du lurer på noe!

På ettermiddag/kveld: Grilling, og sosialt samvær på Elverum camping. Det vil bli arrangert uformell speed apportering og hundesprint i nærheten av campingen.

Søndag 28.05.23

Formiddag: Utstillingstrening. Tidspunkt kommer når oppmøtetider for utstilling er annonsert. Spør Maud Kristine Heier på Messenger eller på maud_kristine@hotmail.com om du har noen spørsmål angående påmelding eller om du ønsker delta, men f.eks. er ukomfortabel med å stille hunden selv.

Utstilling på Norsk Skogbruksmuseum på Elverum. Påmelding via terminliste eller MinSide på www.nkk.no.

Mandag 29.05.23

Utstilling på Norsk Skogbruksmuseum på Elverum. Påmelding via terminliste eller MinSide på www.nkk.no