Norsk Retrieverklubb

Curlytreff 2019

Årets curlytreff blir i Vestfold, nærmere bestemt Solplassen Camping nær Stavern.

Vi ser fram til en innholdsrik helg med både nyttig og hyggelig innhold. Bestill hytte tidlig, si du skal på curlytreff, så blir vi plassert i nærheten av hverandre.

Lørdag den 24. august er det offisiell utstilling. I år er det Eirin Stenbro som er dommer. Vi er glade for å presentere en nyutdannet dommer på rasen, og ikke minst håper vi å kunne presentere dommeren for et bredt utvalg hunder på utstillingen.

Søndag blir det introduksjon i den nye populære hundesporten Nosework. En ideell aktivisering av familiehunden.

Vi legger også opp til underholdende øvelser og et faglig innhold i tillegg til lørdagens festmiddag. Vi tar gjerne mot bidrag og innspill både på innhold og underholdning.

Prisen for treffet er kr. 300.
Betales ved påmelding til konto 5081 06 16285 (Norsk retrieverklubb).

Festmiddagen blir på Solplassen Cafè.  Vi kommer tilbake med meny og pris. Regner med det blir rundt kr 300,-.

Påmelding Curlyfestivalen 2022

Du vil motta en e-post som bekreftelse på at skjema er riktig utfylt. Sjekk søppelposten om du ikke mottar melding. Betaling for deltagelse og aktiviteter gjøres ved påmelding til konto 5081 06 16285 (Norsk retrieverklubb), merkes med navn og hva det skal deltas i. Kvittering sendes til curly@retrieverklubben.no Husk å melde på og betale utstillingen via Dogweb/NKK også 🙂
  • Please enter you full name.
  • Har du spørsmål, kommentar, forslag til innhold eller ønske om faglig program kan du skrive det her. Eller om det er noe du kan bidra med, f.eks. en kake, et underholdningsinnslag eller lotterigevinst.

Meld på utstilling her

 

curlytreff