Norsk Retrieverklubb

Fosen

Jaktkurs for klubbens medlemmer

20180617_135027

Til alle jaktglade hundeeiere på Fosen. Helgen 10. – 12. mai kommer ekteparet Ann- Turid og Arnulf Hustad for å holde kurs for medlemmene i klubben. De er tidligere dommere og har eminente jakthunder fra år tilbake og fram til i dag. Opp gjennom årene har de kastet sin glans både som dommere og deltakere på Fosen sine jaktprøver. Denne helgen er vi så heldige at de kommer til oss for å kurse hunder og førere i alle aldre.

Vi møtes først fredag kveld kl. 18.00 hjemme hos Anne. Her snakker vi litt om hvilke hunder vi har og hva hver ekvipasje ønsker å jobbe med i tillegg til at vi avtaler hvor og når vi møtes resten av helgen. Vi deler opp gruppen etter hvilke hunder som skal delta.Vi kommer til å ha to økter både lørdag og søndag og det er ønskelig at de forskjellige gruppene hjelper hverandre med kasting, utlegging osv. etter behov.

Vi bruker primært Tjønnstua som område.

Kurset er gratis og holdes kun for klubbens medlemmer. Vi har et tak på 20 ekvipasjer. Påmelding skjer på mail til Anne på adresse: a-koteng@broadpark.no innen 30/04.

Vi håper mange har lyst og mulighet til å delta.

Førstemann til mølla!