Norsk Retrieverklubb

Golden retriever

PINSEHELGEN

En maratonhelg med utstilling Fredag, Lørdag, Søndag og Workingtest er over  Og hvilken helg det ble! med rekordpåmelding og flotte prestasjoner av hunder fra vår helrige rase.

 

DUAL MESTER.

Søndag og Mandag var tellende dager for kåring av Dual Purpose Golden, Dvs, den Golden som i snitt gjør det best på utstilling og Workingtest.

Etter litt dramatikk i kulissene ble årets vinner Møllersuens Kayla Alfred med eier Trude Hustad.  Etter  en enorm prestasjon i elite klassen  med hele 84 poeng av 100 kunne flinke Alfred tre laubærkransen over hodet.

Unghundmester ble Golden Tress Convallaria mens evigunge Doubleuse Harrier ble veteranmester.

Indregårdens Lexie ble beste Dual-Tispe.

 

UTSTILLING FREDAG.

For å få denne utstilligen i havn foregikk det mye dramatikk i kulissene, Dommeren som skulle dømme meldte avbud på Mandagen og arbeidet med å skaffe ny dommer startet, etter noen timers jobbing hadde vi klart å skaffe rasedommer Judit Beke fra Ungarn og vi trodde alt var i boks. Men det viste seg at det ikke skulle være så lett. Judit sa at den Ungarske kennelklubben måtte ha en off. invitasjon , så den ble sednt på vegne av Retriverklubben, men fikk som svar att den måtte komme fra NKK!! Mail ble sendt til NKK på Onsdag med forklaring på problemet men vi fikk ikke noe svar tilbake. Fredag kl 1200  ringte vi NKK, der vi fikk forklart at de hadde noen problemer med datasystemet så mailene kom ikke fram. Men de la seg i selen og kl 1500 , 3 timer før Judit skulle entre ringen tikket godkjennelsen inn fra den Ungarske kennelklubben!!

 

Totalt 70 Golden entret ringen denne litt regnfulle Fredagskvelden. BIR ble Vestafjell`s Elles Daddys Boy og BIM ble Dancewood Lilly Of The Valley

 

Lørdag var det rundt 80 Golden for dommer Henric Frycstrand og igjen ble Vestafjell`s Elles Daddys Boy  BIR mens Chhers Med Vinden I Ryggen ble BIM

 

Søndag var over 100 Golden i Ringen for Per Iversen og IGJEN ble det flotte Vestafjell`s Elles Daddys Boy som gikk til topps, mens Golden Soloutions Lousianna ble BIM.

En enorm prestasjon av Vestafjell`s Elles Daddys Boy som blir 3xBir i helgen. Stort grattis til eier og oppdretter Laila Otterstad.

 

På Working testen Mandag fikk vi se mye godt arbeid av vår herlige rase.

I Begynner klassen ble flinke Huntingfudge Game Camo beste Golden med 78 av 100poeng

I Åpen Klasse ble Indragårdens Nora beste Golden og beste hund totalt med 85/100 poeng

I EK var det Møllersuens Kayla Alfred som ble beste Golden.

 

Vi vil takke alle som stilte opp å gjorde denne helgen til en fest for vår herlige rase.

Vi har verdens beste rase!!!

Møllersuens Kayla Alfred ble årets Dual Nester
Møllersuens Kayla Alfred ble årets Dual Mester
Vestafjell Elles Daddys Boy klarte kunstykket å bli BEst I Rasen på alle 3 utstillingene.
Vestafjell Elles Daddys Boy klarte kunstykket å bli Best I Rasen på alle 3 utstillingene.

 

Dual resultatene finner du her :2019-Dual-golden