Norsk Retrieverklubb

Golden retriever

Valpeliste

Vurderer du å bli oppdretter? Les HER

Informasjon om avl, helse og oppdrett fra Norsk Kennel Klub finner du HER

Ønsker du å registrere ditt valpekull gjør du det HER

Norsk Retrieverklubb har ikke ansvar for kullene som formidles gjennom valpelisten. Dette er et forhold mellom oppdretter og valpekjøper. Den viktigste forskjellen mellom vår valpeliste og andre tilsvarende lister, er informasjonen som kan gis til valpekjøpere og nye oppdrettere.

Pris på oppføring på Valpelisten
Oppføring koster kr. 200,00 og skal forhåndsbetales til konto 7874.05.74867. Merk giro «valpeliste + rase». Kullet fjernes fra valpelisten når valpene har fylt 8 uker. Ønsker oppdretter at kullet fortsatt skal stå på listen må man ukentlig bekrefte dette.

Hvis du kan tenke deg en litt eldre retriever, kan du også se omplasseringslisten

ENDRINGER I BETALING FOR VALPE- OG OPPDRETTERLISTE Styret i Norsk Retrieverklubb har kommet med en nytt vedtak, det er som følger: Alle oppførte oppdrettere på klubbens oppdretterliste får gratis oppføring på klubbens valpeliste. Oppføring på oppdretterlisten koster kr 100,- per år, frist for betaling for 2020 settes til 31.mars. Oppdrettere registrert på NRK sin oppdretterliste bør alltid sette kullet på valpelisten om man har ledige valper til salgs. Raserådene gis handlefrihet til å administrere listene etter intensjonen i dette vedtaket. Oppdretter med ett enkeltstående kull som ikke står på klubbens oppdretterliste betaler 200 kr per kull. Innbetaling oppdretterliste golden – kontonummer: 5081 06 16242 Betalingen merkes med kennelnavn. Alle som har betalt for oppføring på klubbens valpeliste i 2020 har fått tilbakebetalt kr 100,-, resten av innbetalingen dekker oppføring på oppdretterliste og gratis valpeliste ut året. Dersom man av forskjellige grunner også må avertere kull andre steder anbefaler vi at dere opplyser om at kullet også er avlsgodkjent av raseklubben, samt legge ved link til klubbens valpeliste. 

Valpeinformasjon
Valper ventes / født:
19.11.20
Leveringsdato:
18/01-21
Antall:
ALLE SOLGT
Oppdretter:
Ekaterina og Alexandra Irgens
Adresse:
Kalfarlien 6A
Telefon:
+47 918 58 571
Mor

Kalfarets Miss Honey

Helse+
Resultater+
Helse
HD/Index
A
AD
0
Øyelyst
Annet medfødt: Påvist Tårepunkt Aplasi/micropunctum
Farge
Gylden
Resultater
Utst.
CK
Jakt
Spor
Annet
Far

Xanthos Futterwacken

Helse+
Resultater+
Helse
HD/Index
A
AD
0
Øyelyst
UA
PRA1&2 fri
Farge
Gylden
Resultater
Utst.
JW
Jakt
Spor
Annet
Heart Test : clear – 3rd June 2019 ICT-A : Clear