Norsk Retrieverklubb

Kurs i vannarbeid

Vi inviterer til vårt populære «vannkurs» på Fløytdammen i juli, inngjerdet område

 

Å arbeide i og nær vann kan være en utfordring for mange retrievere. Vannpasjonen kan være i overkant stor, eller hunden kan være svært forsiktig med å bevege seg ut i det våte elementet. Hunden må også lære å holde fast i dummyen og avlevere den før den kan riste av seg vannet. Da er det lurt å gå på vannkurs.

Kursinnhold: Vi skal ha det moro med hundene våre, og få ideer til både fotgående, apportering/dirigeringer over, langs og i  vann.

Forkunnskaper: Det er en fordel om hunden kan noen grunnleggende ferdigheter som vilje til å hente dummyer og bringe de tilbake selv om avleveringer ikke er helt på plass.

Sted: Fløytdammen, Bruvoll i Nord-Odal

Utstyr: Masse godbiter/leke, håndkle til hunden, gjerne også en stolsekk el. lignende.

Tidspunkt:
Lørdag 9. juli fra 1000 til ca 1600 og Søndag 10. juli fra 1000 til ca 15-1530.

Instruktør: Vera Verlo
Vera har et lite oppdrett av labradorer, under navnet Samisador. Hun har nå fire labradorer, i alderen 1,5 år til 12 år. Hun er NKK Trinn 1 instruktør siden 2008, samt Canisinstruktør fra 2021. Hun stiller på  jaktprøver for retrievere og har oppnådd premierering i eliteklassen flere ganger. Hun har også har deltatt på flere praktiske jakter og konkurrerer i klasse 3 lydighet og rallylydighet.

Pris:
Kr 1800,- for medlemmer av klubben, 2 200,- for ikke-medlemmer.
Kursavgiften betales til klubbens kontonummer 1822 34 176 35 umiddelbart etter at du har fått bekreftet plass på kurset. Merk innbetaling med “vannkurs” + hundens navn. Ta med vaksinasjonsattest første kurskveld.

Påmelding via dette skjemaet innen 9 juni 2022. Maks 6 deltakere, bindende påmelding.

Påmelding vannkurs 2022

  • Dette for at vi kan søke tilskudd fra Studieforbundet.
  • Skriv opp hundens rase, ev. blandingshund.
  • Dine forventninger til kurset:
  • Beskriv kort hvor langt dere har kommet i treningen.

Generelt:

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere. Tisper med løpetid kan dessverre ikke delta på kurset. Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltagelse på kurset.

Påmelding og info: Vera.Verlo@gmail.com

 

Er du interessert i andre kurs, sjekk vår kursoversikt.