Norsk Retrieverklubb

Nytt kurs: Massasje, skadeforebygging m.m.

Vi inviterer til helgekurs 4 og 5 februar innendørs på Disenå. 

Kurset vil være fra 1000-1600.

Max 10 deltakere med hund. 

Uten hund 5 deltakere. 

Kursavgift med hund Kr 1500,- 

Uten hund 300,- pr dag eller 500,- for hele helgen for medlemmer av avdelingen, kr. 500 og 700 for andre. 

Kursavgiften settes inn på klubbens konto nr 1822 34 17635 når du har fått bekreftet plass.

Frist : 16/1-23

Påmelding til Vera. Mail: vera.verlo@gmail.com

Her litt om instruktøren:

Mitt navn er Iselin Østby Holen, 43 år, gift og har et barn. Hjemme har jeg 3 rottweilere og 1 fransk bulldog. Har drevet med oppdrett siden 2010. 

Jeg overtok kennel navnet fra mamma og pappa i 2007. Har siden 2005 vært veldig aktiv, før det var jeg mest med pappa.

I 2016 begynte jeg massasje utdanningen på hund, ved Nordisk Hundemassasjeskole, ved Karmen Kadim. Den utdannelsen hadde jeg hatt lyst å ta lenge, men det var først nå jeg hadde mulighet. 

Jeg ble ferdig med eksamen høsten 2016, hvor jeg gikk videre på rehabiliterings terapeut ved samme skole, og i et samarbeid med Aquadog Tønsberg. Eksamen ble bestått høsten 2017.

Samme året tok jeg også lasermedisin, såkalt kald laser, ved Lars Hode og Det Svenske Laser medisinske forening.

Samme år i desember startet jeg opp mitt eget firma, og har jobbet og utviklet dette siden. Kunde kretsen har vokst sakte med sikkert.

Januar 2020 startet jeg opp med Kranio Sakral terapi utdanning. Nordisk Hundemassasjeskole arrangerte utdanningen, men det var Bettina Hvidmose ved Center for Dyreterapi i Danmark som har vært vår lærer. Som alt annet ble det en stopp pga pandemien, så jeg ble ferdig nå i november. Ostiopatiske teknikker utdanning tok jeg også i år, med samme danske lærer.

Og med alt dette i verktøykassa så har jeg lært utrolig mye, og har nå etter hvert fått en del erfaring. 

Jeg er opptatt av å se helhet. Det er viktig for meg å få tak i alle opplysninger man kan få. Den får man både av eier og ved å kjenne på hunden. Alt henger sammen, så det stedet som er vondt, trenger ikke være der det startet.

Kurset vil inneholde enkel anatomi av skjelett og muskulatur.Jeg går igjennom noen massasje teknikker av disse musklene,som man kan ta i bruk hjemme. Og med dette så lærer man å bli kjent med hunden sin på en litt annen måte. Vi skal også igjennom skadeforebygging, styrke trening og balanse treningpå balanse baller. Det som er viktig for meg når jeg holder kurs, er å ha en god dialog med kurs deltakere. Man lærer mest når man kan spørre og kjenne samtidig.  Alle individer er forskjellige, så man lærer ofte mer når flere hunder er samlet, da kan man sammenligne.