Norsk Retrieverklubb

Rallylydighetskurs

Vi er så heldige at vi har fått tidligere landslagstrener Michelle Malmåsen til å holde kurs for oss siste helga i september. Benytt muligheten til å lære mer.

Kurset tar deg videre fra grunnivå og blir individuelt tilpasset den enkelte ekvipasje. Målet er at klubbens medlemmer skal finne glede i trene rallylydighet med sine hunder. Først og fremst fordi dette skaper en god relasjon med hunden og bidrar til generell lydighet. Men også for at de som ønsker skal nå et nivå for å starte i konkurranser og eventuelt gå oppover i klassene.

Kursinnhold: Det er fokus på hva den enkelte ekvipasje trenger av input, som motivasjon/belønning, hva skiltene betyr, briefing, plassering ved skiltene, tegn, fotarbeid og holde fokus hele banen. Det blir opprettet en facebook-gruppe for kursdeltagerne der informasjonen lastet opp og slik at man kan stille oppfølgende spørsmål etter kurset.

Forkunnskaper:  Det er en fordel om du har noe kunnskap om rallylydighet og trening av hund.

Sted:  Sandesmoen travbane, v/Skarnes (langs E16).

Utstyr: Gode (og varierte) godbiter og leke, vann til hunden, stolsekk,  vanlig halsbånd og lenke, ikke retrieverbånd.

Tidspunkt:  24. – 26. september

Vi starter fredag kl. 18 – 2030, lørdag og søndag er det fra  kl 0900 – 1600.

Instruktør: Michelle Malmåsen

Michelle har trent og konkurrert med hund siden 1998 og er utdannet instruktør i lydighet og rallylydighet. Hun konkurrer selv i rallylydighet, NBF bruksspor, lydighet og utstilling, samt gjeterhundkonkurranser med sin border collie. Hun har blant annet vært norsk mester i rallylydighet.  Hun har rasene hovawart og border collie.

Pris:  Kr. 2000  for medlemmer av klubben, kr 2500 for ikke-medlemmer.  Kursavgiften betales til klubbens kontonummer 1822 34 176 35 umiddelbart etter at du har fått bekreftet plass på kurset. Merk innbetalingen med RLkurs + hundens navn. Ta med vaksinasjonsattest første kurkveld.

Påmelding via dette skjemaet. Maks 8 deltagere. Bindende påmelding, første mann til mølla gjelder.  Påmelding stenges automatisk når kurset er fullt.

Påmelding til kurs i rallylydighet, september 2021

  • Dette for at vi kan søke tilskudd fra Studieforbundet.
  • Skriv opp hundens rase, ev. blandingshund.
  • Dine forventninger til kurset:
  • Spesielle behov eller utfordringer hos deg eller hunden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.