Norsk Retrieverklubb

Rallylydighetskurs

Kurset er fulltegnet, men det er mulig å stå på venteliste. 

Nytt regelverk betyr også mange nye skilt i alle klasser og mye nytt å lære. Bli med på kurs og få verktøy til å trene inn de nye øvelsene.

Dato: 18. og 19. mars. Lørdag kl. 11 – 17 , Søndag kl. 10 – 16 . Det blir en times pause for lunsj begge dager.

Sted: Sandnesmoen Travbane, Skarnes (langs E16)

Kursinnhold: Gjennomgang og innlæringstips for nye øvelser. Du vil også kunne kjøpe et kompendium utarbeidet av instruktøren Ina Eriksen. Det nye regelverket finner du her.

Utstyr: Gode (og varierte) godbiter og leke, vann til hunden, stolsekk,  vanlig halsbånd og lenke, ikke retrieverbånd. Lunsj og drikke til deg selv og klær etter vær. Vi skal være ute.

Instruktør: Ina Eriksen. Hun er er instruktør og rallylydighetsdommer, samt var talenttropp og landslagsleder 2019-2021 for rallylydighet. Hun brenner for å hjelpe andre til å bli gode og er opptatt av å jobbe grunnarbeid slik at en får et godt grunnlag av ferdigheter for både fører og hund. Du kan lese mer om Ina og firmaet hennes Educani her.

Pris:  Kr. 2000  for medlemmer av klubben, kr 2500 for ikke-medlemmer.  Observatører kr. 400/600. Kursavgiften betales til klubbens kontonummer 1822 34 176 35 umiddelbart etter at du har fått bekreftet plass på kurset. Merk innbetalingen med RLkurs + hundens navn. Ta med vaksinasjonsattest første kurkveld.

Påmelding: Sendes til kongsvinger@retrieverklubben.no med informasjon om du ønsker å delta eller være observatør, informasjon om hunden og annen informasjon som er relevant.

Maks 7 ordinære deltagere. Bindende påmelding, første mann til mølla gjelder.