Norsk Retrieverklubb

Kongsvinger og omegn

Veien til AK

Vi inviterer til kurs for deg som har som mål å starte i åpen klasse (AK) på jaktprøve for retrievere Kurset passer for dere som har fått premiering i BK på jaktprøve og som ønsker å komme videre med tanke på trening mot deltakelse i åpen klasse.

OBS: Vi følger de til en hver tid gjeldende smittevernregler

 

Sted: Skarnes-området.

Oppstart: Torsdag 18. juni 2020, 6 kurskvelder (Torsdager)

Kursdager: 18 og 25 juni, 30 juli, 10,17 og 24 september .

Alle kvelder kl 18.00-21:00.

Antall deltakere: 6

Instruktør: Vera Verlo

Krav til deltakelse: Premiering i BK. Deltakere med 1BK på jaktprøve vil bli prioritert.

Innhold:  Tilvenning til å arbeide sammen med en annen hund, fotgående, markeringer, dirigeringer og viltbehandling .

Vi kjører kurset over flere uker slik at deltakerne får mulighet til å trene mellom kursdagene. Du må være motivert for egentrening mellom samlingene. Kurslederne vil gi den enkelte ekvipasje forslag til øvelser til hjemmelekse.

Påmelding: Fortløpende påmelding, senest innen 1. juni 2020 til kongsvinger@retrieverklubben.no.

Pris: Kr 2000 for medlemmer i avdelingen og kr 2400 for ikke-medlemmer. Fortrinnsrett for avdelingens medlemmer. Kursavgiften betales til konto: 1822 34 176 35.

Vennligst merk betalingen med «Jaktkurs AK» samt navn på hund og fører. Kursavgiften betales umiddelbart etter at man har fått bekreftet plass på kurset. Hvis ikke vil plassen gå til den som står øverst på ventelisten. Påmeldingen er å anse som bindende når man får tildelt plass. Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Om instruktør: Trinn 1 instruktør fra 2008, konkurrerer i Elite jakt , har deltatt på flere praktiske jakter og konkurrerer i klasse 3 lydighet.

Generelt:

Møt opp med ferdig luftet hund.
Ikke slipp hunden løs i treningsområdet og ta hensyn til hverandre.
Tisper med løpetid kan dessverre ikke delta mens den løper.

Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt. andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltakelse på kurset.
Dersom det er noe du lurer på angående dette kurset, kan du ta kontakt med Vera Verlo, tlf 414 59 292, vera.verlo@gmail.com

Kurset blir gjennomført etter de til en hver tid gjeldende smittevernregler.