Norsk Retrieverklubb

Veien til begynnerprøver jakt

Kurset er fulltegnet!

Vi inviterer til nybegynnerkurs i apportering med fokus på kvalifikasjonsprøven, og senere start i begynnerklassen. Du er også velkommen om du vil ha noen tips og råd til å aktivisere og ha det moro med hunden din i hverdagen. Fokuset er at vi skal ha det trivelig og få til et godt samarbeid sammen med hunden vår.

Innhold

Det blir noe teori første gang, deretter er det praktisk trening. Vi trenger på grunnferdighetene: Kontakt, sitt og bli, innkalling, fotgående, apportering med avlevering, med og uten forstyrrelser. I tillegg går vi gjennom momentene i jakt for retrievere og skudd-trening (6mm).

Tid og sted:

3. april. kl. 18 00

10. april kl. 18 00

17. april kl. 18 00

24. april kl. 18 00

1. mai kl. 12 00 – 16 00

Sandnesmoen travbane (ligger langs E16 mellom Skarnes og Ullern).

Påmelding og pris:

For mer informasjon og påmelding, send epost til Vera.verlo@gmail.com

Kursavgift for medller er kr 1 800, for andre kr. 2 100. Innbetales til konto 1822 34 17635 og merkes «BK-kurs».

Maks 6 deltagere.

Instruktør:

Vera Verlo

Vera har vært Nkk instruktør siden 2008, er utdannet instruktør både  i regi av Canis , Elsa Blomster og  Lena Gunnarsson som har klickerforlaget, Apportering til Vardag og fest. I tillegg kurs med Oliver Kiraly, Maria Brandel og Siv Svendsen. Vera har holdt årlige kurs for avdelingen, både valpekurs, aktivitetskurs og ulike apporteringskurs. Hun har et lite labrador oppdrett, Samisador og har nå tre labradorer som hun stiller på jaktprøver med. Har  også deltatt på praktisk jakt, og er i klasse 3 i lydighet og rally med to av hundene.

Labrador bærer gjenstand