Norsk Retrieverklubb

Foredrag med Maria Høst Andersen

Vi er så heldige å ha fått leid inn danske Maria Høst Andersen til å holde kurs og foredrag for oss under Labradormesterskapet. (Kurset kan du lese om HER).

Maria kan vise til helt særegne resultater med sine egne hunder: hun har trent og ført 4 hunder (3 generasjoner av eget oppdrett) til 1.pr på åpen A-prøve i Danmark. For å i det hele tatt kunne få delta på disse prøvene så må hunden ha 1.pr (excellent) i AK på B-prøve. I tillegg bør det nevnes at hundene er av rene standardlinjer og har også fine resultater å vise til fra utstillingsringen, deriblant dansk utstillingschampionat.

 

En A-prøve er en praktisk prøve som i realiteten er en praktisk jakt (klapp- eller støkkjakt) hvor hundens jaktegenskaper virkelig settes på prøve.

 

Tema for foredraget vil være en gjennomgang av hvordan Maria selv trener sine hunder: grunntrening, utfordringer og fallgruver.

 

Vi retter også en spesiell oppfordring til dere som interesserer dere for rasens egenskaper og bruksområde og har standard labrador til å delta – her har dere mulighet til å få råd og tips fra en særdeles god hundetrener og fører som egenhendig har årelang erfaring med å trene disse labradorene – og lykkes med det!

 

 

Pris: 200 kr. Betalingsfrist onsdag 4/9-24. Betaling vipps #18460, velg kategori «raseråd labrador» og merk betaling foredrag.

Foredraget vil holdes i låven på Buhol fredag 13/9 kl 19. Ta kontakt HER om du har spørsmål.

Påmelding foredrag