Norsk Retrieverklubb

Jaktkurs med Maria Høst Andersen

Vi er så heldige å ha fått leid inn danske Maria Høst Andersen til å holde kurs og foredrag for oss under Labradormesterskapet. (Foredraget kan du lese om HER)

Hundene Maria har ført til excellent på åpen A-prøve og tittelen DKCH+J

Maria kan vise til helt særegne resultater med sine egne hunder: hun har trent og ført 4 hunder (3 generasjoner av eget oppdrett) til 1.pr på åpen A-prøve i Danmark. For å i det hele tatt kunne få delta på disse prøvene så må hunden ha 1.pr (excellent) i AK på B-prøve. I tillegg bør det nevnes at hundene er av rene standardlinjer og har også fine resultater å vise til fra utstillingsringen, deriblant dansk utstillingschampionat.

En A-prøve er en praktisk prøve som i realiteten er en praktisk jakt (klapp- eller støkkjakt) hvor hundens jaktegenskaper virkelig settes på prøve.

Kurset vil foregå som et minikurs/innføring i Maria sine treningsmetoder og øvelser, og kurset legges opp etter ferdighetsnivået til hundene. Kurset retter seg primært mot hunder som har bestått kvalifiseringsprøven, startet i BK eller AK. Hunder som utviser aggressiv atferd mot andre hunder eller har løpetid kan ikke delta.

Priser:

  • Med hund: 1200 kr.
  • Som observatør: 400 kr

OBS: Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist: 14/8-24

Betalingsfrist: 8/9-24

Du vil motta en mail med bekreftet plass på kurset og betalingsinformasjon (senest) innen 31/7. Påmeldingen er bindende.

Kurssted: Buhol, Stangeskovene fredag 13/9-24 kl 15-18

Ta kontakt HER om du har spørsmål.

Påmelding jaktkurs

    Vi ønsker å kartlegge hundenes ferdighetsnivå i forkant for å best mulig kunne legget opp dagen, hvis "annet" - skriv i kommentarfelt.