Norsk Retrieverklubb

Aktivt Hundeliv!

Månedens tips til aktiviteter fra Rekrutteringskomiteen

Her kommer et forslag fra Familie og Rekrutteringskomiteen, hvis virke er blant annet å hjelpe til med forslag til hvordan dere kan samle både nye og gamle medlemmer til sosialt samvær og økt aktivitet innad i avdelingene.
Vi i FRK(Familie- og rekrutteringskomiteen) er her for å hjelpe dere med å få økt aktivitet i klubben både sentralt og lokalt og er det noe dere lurer på eller trenger hjelp av komiteen til er det bare å ta kontakt.  FRK har søkt om penger til et eget budsjett som kan brukes på avdelingene til rekrutteringstiltak. Vi håper vi får igjennom dette, men frem til det er avklart har vi følgende forslag til månedens aktivitet:

SØNDAGSTUR!

Mange med hund er ikke interessert i hverken kurs eller konkurranseformer. Det å møte opp på sosiale kvelder kan være skummelt når man ikke kjenner noen.

Derfor anbefaler vi denne måneden å møte hundeeierne ute der man ofte finner dem på fine høstdager. Nemlig i skogen på en skikkelig søndagstur.
Vi oppfordrer til å bruke sosiale medier, radio og aviser ( for dere som har kontakter i slike fora) til å invitere familier med retriever ( eller også andre raser) til å være med på en stor sosial søndagstur.

Det å velge en rute som er enkel for de fleste å gå  vil øke sjansene for at flere tar med både små barn og /eller  slenger seg med selv om formen muligens fortsatt er i sommermodus. Legg gjerne inn et stopp hvor man fyrer bål og man kan grille medbrakt om det er ønskelig.

Her har dere en unik mulighet til å benytte dere av denne pausen til å fremsnakke klubben, aktivitetene den enkelte avdeling kan tilby men også være avdelingen og med det også klubbens ansikt utad. Føler folk seg ivaretatt, velkommen og sett, vil de også komme tilbake til klubben.

Videre oppmuntrer vi de avdelingene som tar utfordringen i oktober til å sende oss bilder fra arrangementet så vi får lagt ut bilder fra en sosial dag på våre sosiale medier.

Vi ønsker dere lykke til med rekrutteringen i Oktober !!

Guro og Allan 🙂