Norsk Retrieverklubb

Midt-Hedmark

Grunnleggende jaktkurs

Vil du trene på en måte der hunden din har det like hyggelig som deg når dere trener? Vil du lære deg hvordan du kan kombinere belønningsbasert eller klikkertrening og jaktprøve-trening? Da er dette kurset noe for deg enten du bare vil aktivisere retrieveren din eller starte på jaktprøver etterhvert.

Kurset gjennomføres helgen 14. -15. september.
Kl. 10.00-15.00 begge dager
Sted: Elverum
Instruktør: Wenche Riise

Kursavgift

1400 kr for medlemmer og 1800 kr hvis du ikke er medlem i avdeling Midt-Hedmark. Innbetaling til konto 0530 36 11977 innen 1.09. Merk innbetalingen med «grunnleggende jaktkurs». Påmeldingen er bindende og økonomisk forpliktende. Minimum 4 deltagere og maks 6 for å gjennomføre kurset.

Du melder på ved å bruke skjema nederst på siden. Påmeldingsfristen er 15. august.

Krav til deltagelse

Ingen krav for å kunne delta utover at hunden bør være min. 9 måneder.
Hvis antall påmeldte overstiger 6 blir deltagelse prioritert slik

  • medlemmer i avdeling Midt-Hedmark
  • deltatt på kurs i grunnapporten og/eller jaktcup i år
    Er det fortsatt for mange blir deltagelse avgjort ut fra tidspunkt for påmelding (først-til-mølla iht. prioriteringen).

Innholdet i kurset

Dette er et kurs som har som utgangspunkt: Har du en retriever og vil finne en hyggelig måte å aktivisere hunden din på – og kanskje starte på jakt prøve? Vil du trene på en måte der hunden din har det like hyggelig som deg når dere trener? Vil du lære deg hvordan du kan kombinere belønningsbasert eller klikkertrening og jaktprøve-trening?

Dette er et grunnkurs hvor vi fokuserer på de grunnleggende ferdighetene din hund trenger for å bli en god apportør. Vi har fokus på å gripe og holde fast, avleveringer, fot-gående, stopp og bli, nærsøk, dirigeringer og hvordan du kan sette sammen alle momentene.

 

Om instruktør
Jeg heter Wenche Riise. Jeg er klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie og Diplomert Gruppeanalytiker. Jeg arbeider for tiden i et firma som heter Trygg Start og gir veiledning til barnevern, skoler, gir individualterapi og gruppeterapi.

Jeg er utdannet klikkerinstruktør hos Canis i 2011. Jeg er utdannet instruktør i jakt hos Apportering till vardag og fest i Sverige 2019. Jeg har to tollere og har opprykk til åpen klasse med min ene toller Ask.

Jeg har tro på glede og positivitet i å trene med hund og da spesielt med jakthund.

Påmelding til kurs

Fyll ut alle felter merket med * Vi bekrefter at påmeldingen er mottatt med e-post. Endelig bekreftelse på kursplass får du når søknadsfristen er gått ut.
  • Fødselsår er påkrevd for å få tilskudd fra Studieforbundet natur og miljø.
    Hvis avdelingen tar bilder av deg og hunden i forbindelse med kurset ønsker vi ditt samtykke i at bildene kan benyttes av Retrieverklubben, også i andre sammenhenger. For eksempel at det kan opprettes et eget album fra kurset i facebookgruppen, at bildene benyttes på hjemmesiden som illustrasjonsfoto o.l.