Norsk Retrieverklubb

Midt-Hedmark

Nytt styre er valgt

Årsmøtet har valgt og vi ønsker det nye styret lykke til!
– og gratulerer med flotte resultater til de som deltok i Allsidighetscupen!

Vi takker Britt Weium (leder), Hege-Mari Lokheim (kasserer) og Knut Tore Abrahamsen (nestleder) for flott innsats og ønsker nye medlemmer i styret velkommen. Her er en kort presentasjon av de nye og deres firbente.

Trond Bjørnar Nilsen

Trond Bjørnar er nyvalgt leder. Han bor i Elverum sammen med Golden Retrieveren Tinto. Trond Bjørnar sitter også i blodsporkomitéen. Det er spor, sportrening og utstilling som er aktivitetene for Trond Bjørnar og Tinto.

Ida Rogstad

Ida er ny som styremedlem. Hun bor i Løten og har 2 Flat Coated Retrievere, Birk på 4 1/2 år og Ask på 1 år.  Birk og matmor Ida holder på med spor og lydighet. Ask er introdusert for spor, men foreløpig har utstilling vært hovedfokus.

Siw-Hilde Holmen

Siw-Hilde er nyvalgt styremedlem og hun sitter også i utstillingskomitéen. Hun er bosatt i Hamar og har flatten Simba på 2 1/2 år. Simba er hennes første hund i voksen alder og aktiviteter som utstilling, rally, lydighet, jakt-/apporteringstrening er en del av det de holder på med.

Disse fortsetter

Inger Helene Sørli og Hanne-Martine Haagensen fortsetter som styremedlemmer og Børre Skarstein og Tone Merete Berg som vara til styret.

Vi ønsker alle lykke til i året som kommer!

Allsidighetscupen

Vi har også i år delt ut premier til deltagerne i Allsidighetscupen:

Nr 1 ble Kaja (toller) og Perly Berge med 56 poeng for resultater fra utstilling, jaktprøve, rallylydighet og blodspor.

Bildet: Kaja og Perly.

Nr 2 ble Puma (labrador) og Britt Weium med 37 poeng for å ha deltatt med poengivende resultat fra utstilling, rallylydighet og blodspor.

Flott jobba! Gratulerer til både to- og firbente! Mange arbeidstimer i disse resultatene.

Statutter og poengberegning for å delta i Allsidighetscupen.


Bildet: Britt og Puma.