Norsk Retrieverklubb

Midt-Hedmark

Vårt nye styre

Etter årsmøtet den 9. mars er dette vårt nye valgte styre. Vi ønsker de alle lykke til med arbeidet videre!

Leder: Dag Schartum-Hansen

Dag kommer fra Hamar og har labradoren Mia og er ny i styret. Her er hans hilsen til årsmøte på tirsdag:

Kjære årsmøtedeltagere!
Jeg ligger nå i sykesengen på Elverum etter et inngrep i ryggen og kan ikke være med i dag. Regner med at ryggen blir bra og at jeg snart er i sving igjen. Blir jeg valgt til leder synes jeg det er hyggelig og en fin måte  å få gi litt tilbake til en avdeling det har vært hyggelig og lærerikt å få bli med i. Jeg er blitt tatt i mot på en god måte og synes det er viktig i en klubb som vår. Jeg tror det er viktig med åpenhet og takhøyde. Det vil jeg fortsatt være opptatt av at avdelingen preges av.

Jeg ser av innstillingen at det er god bredde i den styresammensetningen valgkomitéen legger frem og det er bra! Involverende prosesser er et moteord, men det vil selvfølgelig bli fokusert på bredt samarbeid med medlemmer også utenfor styret. Mye er bra i avdelingen, men sammen med styret vil jeg søke å finne frem til de sakene vi skal utvikle oss på. Jeg har noen tanker, men som sagt vil jeg jobbe de frem sammen med styret.

Jon Petter Blixt

Jon Petter holder til i Elverum, har Chesapeak retriever, Suxa og Donna. Ny som styremedlem, men har en fortid i valgkomitéen.

Siw-Hilde Holmen

Siw-Hilde var ikke på valg i år og fortsetter som styremedlem ut perioden. Hun har 2 Flat Coated Retrievere, Simba og Kion, og bor i Hamar.

Wenche Riise

Wenche bor på Hamar og har tolleren Zoe. Hun er ny som styremedlem i år.

Ida Rogstad

Ida var heller ikke på valg i år og fortsetter som styremedlem ut perioden. Hun har Flat Coated Retriever og bor i Løten.

Vara til styret

I tillegg ble det valgt 1 nytt varamedlem, Kathrine Høvik Hansen (bildet). Kathrine bor i Ringsaker, har kennelen «Av Badiras» og er oppdretter av Golden retriever.

Børre Skarstein fra Ottestad og Hamar var ikke på valg i år. Han fortsetter ut perioden.

Sammensetningen av styret og komitéer finnes på hjemmesiden, styret og komitéer.