Aktivt Hundeliv!

Om avdelingen

img_3789

Velkommen til Norsk Retrieverklubbs nyeste lokalavdeling. Forrige avdeling Nordland ble lagt ned på midten av 2000-tallet, og nå var det på tide å starte opp igjen.

Nordland Retrieverklubb ble stiftet 30.09.15, og hadde som hovedmål å bli opptatt i Norsk Retrieverklubb som lokalavdeling Nordland. Vi ble formelt tatt opp som lokalavdeling i hovedklubben 07.05.16.

Aktiviteten i den nye avdelingen er konsentrert rundt Bodøområdet nå i starten, og alle med verv i klubben holder til her. Vi håper imidlertid at aktiviteteten etterhvert sprer seg videre i det langstrakte fylket vårt.

I Mo i Rana er det en engasjert gjeng som treffes til treninger innen lydighet og sosialisering med jevne mellomrom. Fellesturer har de også arrangert. De har en  egengruppe på Facebook: For oss med retrievere i Rana. Vi ønsker oss gjerne mer aktivitet flere steder i fylket, ta gjerne kontakt om du har lyst å dra i gang felles retrieveraktiviteter i nærområdet ditt, så hjelper vi deg komme i kontakt med andre i nærheten

I avdelingen har vi egne komiteer for jakt og utstilling. Hvis du lurer på noe innenfor disse områdene er du velkommen til å ta kontakt med noen av medlemmene i de ulike komiteene. Du finner kontaktinformasjon under hovedfanen Styre og komiteer på forsiden. Medlemmene i de komiteene vil være de som har best oversikt over ulike aktiviteter som planlegges innenfor de forskjellige områdene. Vi planlegger også å få i stand en komite for hverdagslydighet og sosialtreff. Ta kontakt dersom du har lyst å bidra her.

Vi arrangerer en årlig utstilling, samt jaktprøver både sommer og høst. I tillegg har vi jevnlige miljøtreninger, fellesturer og sosialtreff. All denne aktiviteten bli annonsert på facebooksiden vår.

Klubbens bankkontonummer: 1503.77.39100

Klubbens adresse:

Norsk Retrieverklubb avdeling Nordland

c/o Hans Magnus Stensrud

Skeidtoppen 10

8013 Bodø

Klubbens e-postadresse: nordland.retrieverklubb@gmail.com