Aktivt Hundeliv!

Nordland

Om avdelingen

img_3789

Velkommen til Norsk Retrieverklubbs nyeste lokalavdeling. Forrige avdeling Nordland ble lagt ned på midten av 2000-tallet, og nå var det på tide å starte opp igjen.

Nordland Retrieverklubb ble stiftet 30.09.15, og hadde som hovedmål å bli opptatt i Norsk Retrieverklubb som lokalavdeling Nordland. Vi ble formelt tatt opp som lokalavdeling i hovedklubben 07.05.16.

Aktiviteten i den nye avdelingen er konsentrert rundt Bodøområdet nå i starten, og alle med verv i klubben holder til her. Vi håper imidlertid at aktiviteteten etterhvert sprer seg videre i det langstrakte fylket vårt.

I Mo i Rana er det en engasjert gjeng som treffes til treninger innen lydighet og sosialisering med jevne mellomrom. Fellesturer har de også arrangert. Kontaktperson her er Grethe Krüger, som kan kontaktes på mobil 90152320. De har også en gruppe på Facebook: For oss med retrievere i Rana

I avdelingen har vi komiteer for lydighet, jakt og utstilling. Hvis du lurer på noe innenfor disse områdene er du velkommen til å ta kontakt med noen av medlemmene i de ulike komiteene. Du finner kontaktinformasjon under hovedfanen Styre og komiteer på forsiden. Medlemmene i de komiteene vil være de som har best oversikt over ulike aktiviteter som planlegges innenfor de forskjellige områdene.

Klubbens bankkontonummer: 1503.77.39100

Klubbens adresse:

Norsk Retrieverklubb avdeling Nordland

c/o Hans Magnus Stensrud

Skeidtoppen 10

8013 Bodø

Klubbens e-postadresse: nordland.retrieverklubb@gmail.com