Norsk Retrieverklubb

Grunnkurs 26. april, dagtid

Kurs for den unge eller uerfarne hunden med vekt på grunnleggende lydighetstrening og hverdagslydighet, som danner grunnlag både for videre trening og et hyggelig hundehold i hjemmet.

Sted: Klubbhytta på Bogstad i Sørkedalen

Oppstart: 26. april

Kursdager: 7 tirsdager f.o.m. 26. april t.o.m. 14. juni kl. 11:00-12:30, med pause tirsdag 17. mai. OBS! Kurset går altså på formiddagen!

Instruktør: Grete Rydning

Påmelding: Kurset pågår

Maks deltagerantall: 6 hunder

Målgruppe: Passer for deg som har deltatt på valpekurs og ønsker å bygge videre på det dere lærte der, men også for deg som har en unghund som ikke har vært på valpekurs eller en eldre hund som trenger litt oppfrisking av grunntreningen. Hunden bør være fylt 6 måneder ved kursstart.

Varighet: Kurset inneholder 7 kursdager og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres én gang i året).

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med sin hund.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av øvelser som sitt, dekk, bli, lineføring og inn på plass, i tillegg til hverdagslydighet som passering av hunder og mennesker, hilse pent, gå og legge seg, innkalling og å gå pent i bånd.

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende.
Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kursdag.

Spørsmål kan sendes til: [email protected]

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.