Norsk Retrieverklubb

Grunnkurs august 2023

Kurs for den unge eller uerfarne hunden med vekt på grunnleggende lydighetstrening og hverdagslydighet, som danner grunnlag både for videre trening og et hyggelig hundehold i hjemmet.

Sted: Trasop skole, Østensjø

Kursdager: Onsdager 16/8, 23/8, 30/8, 6/9 ,13/9 , 20/9 og 27/9

Tidspunkt: 18:30-20:00 alle kursdager

Instruktør: Sonya Carlsson

Påmelding: Lukket. Se nye kurs her: retrieverklubben.no/oslo/kurs/

Målgruppe: Passer for deg som har deltatt på valpekurs og ønsker å bygge videre på det dere lærte der, men også for deg som har en unghund som ikke har vært på valpekurs eller en eldre hund som trenger litt oppfrisking av grunntreningen. Hunden bør være fylt 6 måneder ved kursstart.

Varighet: Kurset inneholder 7 kurskvelder og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres 1-2 ganger i året).

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med hunden.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av øvelser som sitt, dekk, bli, lineføring og inn på plass, i tillegg til hverdagslydighet som passering av hunder og mennesker, hilse pent, gå og legge seg, innkalling og å gå pent i bånd.

Pris: Kr 1900,- for medlemmer i avdelingen og kr 2200,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut.
Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.