Norsk Retrieverklubb

Grunnkurs februar 2023

Kurs for den unge eller uerfarne hunden med vekt på grunnleggende lydighetstrening og hverdagslydighet, som danner grunnlag både for videre trening og et hyggelig hundehold i hjemmet.

Sted: Klubbhytta på Bogstad i Sørkedalen, eller annet sted på vestkanten av byen.

Kursdager: Mandager 27. februar og 6., 13., 20. og 27. mars, samt onsdag 29. mars

Tidspunkt: 18:30-20:00 alle kursdager

Instruktør: Sonya Carlsson

Påmelding: Kurset er fullt. Bruk skjema her for venteliste

Maks deltagerantall: 6 hunder

Målgruppe: Passer for deg som har deltatt på valpekurs og ønsker å bygge videre på det dere lærte der, men også for deg som har en unghund som ikke har vært på valpekurs eller en eldre hund som trenger litt oppfrisking av grunntreningen. Hunden bør være fylt 6 måneder ved kursstart.

Varighet: Kurset inneholder 6 kurskvelder og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres én gang i året).

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med hunden.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av øvelser som sitt, dekk, bli, lineføring og inn på plass, i tillegg til hverdagslydighet som passering av hunder og mennesker, hilse pent, gå og legge seg, innkalling og å gå pent i bånd.

Pris: Kr 1800,- for medlemmer i avdelingen og kr 2150,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut.
Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.