Norsk Retrieverklubb

Grunnkurs 28. februar 2022

Kurs med vekt på grunnleggende lydighetstrening og hverdagslydighet.

Sted Oppstart Kursdager Instruktører Status
Teori:
Klubbhytta
SørkedalenUtekvelder:
Trosterud skole,
Tvetenveien 181
0673 Oslo.
28. februar 2022

Teori: Mandag 28. februar kl 18:30 – 20:00 på Klubbhytta

Utekvelder: Tirsdager fra og med tirsdag 1. mars kl 18:30-20:00 til og med tirsdag 5. april på Trosterud skole

Kirsten Partapuoli Kurset er fullt

Maks deltagerantall: 6 ekvipasjer

Forkunnskaper: Valpekurs eller tilsvarende kunnskaps- eller ferdighetsnivå. Hunden bør være fylt 6 måneder ved kursstart.

Målgruppe: Passer for deg som har deltatt på valpekurs og ønsker å bygge videre på det dere lærte der, men også for deg som har en unghund som ikke har vært på valpekurs eller en eldre hund som trenger litt oppfrisking av grunntreningen.

Varighet: Kurset inneholder 7 kurskvelder og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres én gang i året). Instruktørene bestemmer selv om kurset skal en eller to kvelder per uke.

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med sin hund. Kurset danner grunnlag for å delta på for eksempel Bronsemerkekurs.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av ferdigheter som sitt, dekk, fri ved foten, lineføring, apportering, stå (både lydighetsøvelse og av løs hund), innkalling som lydighetsøvelse.

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

For påmelding bruk påmeldingsskjemaet i tabellen over. Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Husk at påmeldingen må inneholde navn, adresse og telefonnummer, hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.