Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Grunnkurs 27. august

Kurs med vekt på grunnleggende lydighetstrening . Dette kurset er tidligere kalt kurs i hverdagslydighet.

Kurset er fullt!

Sted Oppstart Kursdager Instruktør Status
Teori 27. august: Klubbhytta

Utekvelder:
Trasop skole, Hellerudveien 63, 0672 Oslo

27. august
2019
Tirsdager og torsdager kl 19.00-20.30 Kirsten Partapuoli Påmeldingsskjema

Deltagerantall: 6 ekvipasjer

Forkunnskaper: Valpekurs eller tilsvarende kunnskaps- eller ferdighetsnivå. Hunden må være fylt 6 måneder ved kursstart.

Varighet: Kurset inneholder 7 kurskvelder på 1,5 timer og 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres en gang i året). Instruktørene bestemmer selv om kurset skal en eller to kvelder per uke.

Mål for kurset: Å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin hund. Samtidig motivere flest mulig til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med sin hund. Kurset danner grunnlag for å delta på for eksempel Bronsemerkekurs.

Innhold: Innføring i grunnleggende prinsipper i innlæring/oppdragelse av hund. Vektlegging av kontakt mellom hund og eier som grunnlaget for et godt hundehold og forutsetning for innlæring av ferdigheter. Prinsippene anvendes i innlæring av ferdigheter som sitt, dekk, fri ved foten, lineføring, apportering, stå (både lydighetsøvelse og av løs hund), innkalling som lydighetsøvelse.

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

For påmelding bruk påmeldingsskjemaet i tabellen over. Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Husk at påmeldingen må inneholde navn, adresse og telefonnummer, hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.