Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Fellestreninger

Du trenger ikke å melde deg på for å være med på avdelingens fellestreninger, men du må være medlem. Ellers henvises det til at alle deltagere tar hensyn til hverandre ved bl.a. at hunders lek og sosialisering av hundene skjer etter treningen eller utenfor treningsområdet.

Miljøtrening/fellestreningene i lydighet holdes hele året bortsett fra i skoleferier. Miljøtreningene er drevet av klubbens medlemmer, og på hver trening vil det være en eller to ansvarlige som skal hjelpe til med praktiske ting. Det er ingen instruksjon på fellestreningene, og tanken bak er at man skal kunne trene sin egen hund i et miljø med andre som er interessert i hund og trening. Miljøtreningen er for alle avdelingens medlemmer, uansett nivå!

Fellestreningene er et glimrende sted å bli kjent med flere av avdelingens medlemmer. Følg med i aktivitetskalenderen for tid og sted.

Hver onsdag vil det være et tema for treningen. Se egen nyhet eller aktivitetskalenderen for en oversikt over temaene.

Fellestreningene i jakt holdes vår og høst.

Alle hunder og førere på ulike nivåer er velkommen, også de som bare er nysgjerrige. Fellestreningene ledes av en treningsleder som hjelper til med organisering av det praktiske og som bistår der det er behov. Fellestreningene er ment som et møtested hvor man kan finne treningspartnere, hjelpe hverandre og som et supplement til kurs.

Det er ingen påmelding til fellestreningene, men følg gjerne med på Facebook-gruppen NRK avd Oslo&omegn JAKT for siste oppdateringer.

Fellestreningene i agility holdes  ved klubbhytta på Bogstad vår og høst.

Det vil være en ansvarlig der som kan hjelpe til hos dem som trenger hjelp. Hunden/eier bør ha deltatt på grunnkurs i agility eller ha tilsvarende kunnskap/ferdigheter.

Fellestrening i rallylydighet holdes stort sett ved Klubbhytta på Bogstad, men sjekk aktivitetskalenderen for andre steder av og til.

Siden interessen for rallylydighet i klubben er økende, vil Kurskomiteen arrangere fellestreninger i rallylydighet. Fellestreningene er åpne for alle medlemmer

Fellestreningene er ikke kurs, og den enkelte ekvipasje har selv ansvaret for at treningene blir vellykket. Et medlem som har erfaring med rallylydighet, vil være ansvarlig for hver trening og kan rettlede, men ikke instruere.

Målsetningen er at fellestreningen skal være et møtested for avdelingens medlemmer der de kan trene egen hund i en sosial sammenheng og utveksle råd og erfaring. Følg med i aktivitetskalenderen for dag og tid.