Norsk Retrieverklubb

LP-kurs med Hege Lindahl

Dyktige og merriterte Hege Lindahl kommer til Sørkedalen for å holde et LP-kurs! Her blir det mulighet for å trene på øvelser, momenter, belønning eller annet under kyndig veiledning fra en meget pedagogisk intruktør som får frem det beste hos hver ekvipasje. Vi håper på finvær og en flott og læringsrik helg!

Sted: Klubbhytta på Bogstad i Sørkedalen

Instruktør: Hege Lindahl, regjerende Nordisk Mester og 2x Norgesmester.

Kursdager: Lørdag 10. og søndag 11. juni, kl 10:00-17:00.

Påmeldingsskjema: Fullt.

Deltakerantall: Maks 6 ekvipasjer

Forkunnskap: Bronsemerket i LP, alternativt kan man delta med unghund dersom du har konkurrert med tidligere hund. Deltakerne bør selv ha en plan for hva de trenger veiledning til i LP-programmet.

Målgruppe: LP-interesserte på alle nivåer: Fra deg som enda ikke har startet klasse 1 til deg som har kommet til FCI3.

Kursinnhold: Kurset tar for seg det hver enkelt deltaker ønsker å trene på. Vi trener én hund av gangen i korte økter, og mye av læringen foregår ved å se på de andre hundene. Med kun 6 hunder på kurset får man mye tid der instruktøren har fullt fokus på deg!

Mål for kurset: Motivere til konkurranselydighetstrening og aktivt arbeid med hund.

Pris: Kr 1500,- for medlemmer i avdelingen og kr 1700,- for ikke-medlemmer, for plasser med hund. Påmeldinger mottas fortløpende.

Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.