Norsk Retrieverklubb

LP-kurs med Heidi Billkvam 7. mai, helg

Dyktige og anerkjente Heidi Billkvam kommer endelig til Sørkedalen for å holde et LP-kurs! Her blir det mulighet for å trene på øvelser, momenter, belønning eller annet under kyndig veiledning fra en meget merritert utøver og trener. Vi håper på finvær og en flott og læringsrik helg!

Sted: Klubbhytta på Bogstad i Sørkedalen

Instruktør: Heidi Billkvam – tidligere landslagsutøver og landslagsleder, 1. plass i EM og 2. plass i VM.

Kursdager: Lørdag 7. og søndag 8. mai, kl 10:00-17:00.

Påmeldingsskjema: Kurset er fullt. Mulig å delta med hund kun lørdag, ta i så fall kontakt på mail til [email protected]

Deltakerantall: Maks 6 ekvipasjer

Forkunnskap: Bronsemerkekurs eller tilsvarende ferdighetsnivå for å få best utbytte av kurset. Deltakerne bør selv ha en plan for hva de trenger veiledning til.

Målgruppe: LP-interesserte på alle nivåer: Fra deg som enda ikke har startet klasse 1 til deg som har kommet til FCI3. Heidi har også mye kunnskap om lydighetstrening rettet mot andre hundesporter.

Kursinnhold: Kurset tar for seg det hver enkelt deltaker ønsker å trene på. Vi trener én hund av gangen i korte økter, og mye av læringen foregår ved å se på de andre hundene. Med kun 6 hunder på kurset får man mye tid der instruktøren har fullt fokus på deg!

Mål for kurset: Motivere til konkurranselydighetstrening og aktivt arbeid med hund.

Observatørplasser: Det er også mulig å delta uten hund på dette kurset.

Pris: Kr 1800,- for medlemmer i avdelingen og kr 2100,- for ikke-medlemmer, for plasser med hund. Kr 250 for observatørplasser medlem, kr 400 for ikke-medlem. Påmeldinger mottas fortløpende.

Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Spørsmål kan sendes til: [email protected]

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.