Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Nybegynnerkurs i jaktlydighet

Retrieverklubben avd Oslo og Omegn inviterer til nybegynnerkurs i jaktlydighet med Heidi Kvan.

Kurset vil foregå inne i treningshallen hos Heidi, på Meneo Hundesenter i Eidsberg. Kurset går over 12 timer, to lørdager à 3 timer, og tre tirsdagskvelder à 2 timer. Målet er kvalifiseringsprøven siste kurskveld.

Sted: Meneo Hundesenter, Lislerudveien 190, 1880 Eidsberg.

Datoer/tid: Lørdager 25.1 og 1.2.  kl. 11–14. Tirsdager 11.2, 25.2 og 3.3 kl. 18–20.

Deltagere: Maks 6 ekvipasjer

Instruktør: Heidi Kvan

Målgruppe: Begynnernivå

Kursinnhold: Nybegynnerkurs i jaktlydighet: sitt og bli, fotgående, innkalling og apportering, Målet er at hundene skal kunne gå opp til kvalifiseringsprøve siste kurskveld.

Forkunnskaper: Hundene bør ha valpekurs, unghundkurs, bronsemerkekurs el. på forhånd. En viss forståelse for apportering er en fordel.

Utstyr: Retrieverkobbel, fløyte, vannskål, ekstra gode godbiter, dummies hvis du har og stolsekk/noe å sitte på. (Det er muligheter for å kjøpe litt utstyr på Meneo for de som ønsker det.)

Påmelding: Fortløpende påmelding, senest innen 10.januar via dette skjemaet: Påmelding nybegynnerkurs jaktlydighet vinter 2020. Påmeldingen er bindende.

Pris: Pris pr ekvipasje: kr 2000,- for medlemmer i avdelingen og kr 2400, – for ikke-medlemmer. Fortrinnsrett for avdelingens medlemmer. Kursavgiften betales til Jaktkomiteens konto 1503.10.32749 umiddelbart når du har fått bekreftet plass på kurset. Merk innbetaling med “Nybegynnerkurs med Heidi” + hundens navn

Ta med vaksinasjonsattest første kurskveld.

Generelt:

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere. Utagerende hunder og tisper med løpetid kan dessverre ikke delta på kurset. Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltagelse på kurset.

Dersom det er noe du lurer på angående dette kurset, kan du ta kontakt med jaktoslo@gmail.com