Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Nybegynnerkurs i retrieverjakt med Heidi Kvan

Lurer du på hva jakt med retriever er eller har du lyst til å ha det gøy med retrieveren din? Da anbefaler vi dette nybegynnerkurset i retrieverarbeid! Vi har vært så heldige å få meget dyktige Heidi Kvan fra Meneo Hundesenter til å holde to kurs for oss!

Kurset er fullt. Pga pålegg om stans i kursvirksomhet i forbindelse med Koronavirusutbrudd jobbes det med å finne nytt tidspunkt for kurset.

 

Heidi er jaktprøvedommer for retrievere og har de siste 20 årene holdt en rekke jakt- og lydighetskurs i privat regi og gjennom Norsk Retrieverklubb. Heidi har en spesiell interesse for trening av valper og unghunder. I tillegg veileder hun mange hundeeiere som har hunder med ulike atferdsproblemer. Hun har trent og ført fram flere jaktchampions, og deltar regelmessig på A, B- og C-prøver med sine hunder. I tillegg har hun ved flere anledninger deltatt på internasjonale arrangementer som IWT, Nordisk mesterskap og Europacupen. Hver høst tar hun med seg hundene på and-, rapphøns- og fasanjakter.

Sted: Klubbhytta v/Bogstad
Dato: 13. mai, 27. mai, 10. juni og 17. juni og 24. juni 2020

Tid:
Gruppe 1:  kl 18:00 – 19:30
Gruppe 2:  kl 19:45 – 21:15

Deltagere: Maks 5 pr gruppe (alder på hundene: 9 måneder og oppover)
Instruktør: Heidi Kvan
Målgruppe: Begynnernivå

Kursinnhold: Introduksjon til jakttrening med retriever: sitt og bli, fotgående, apportering, søksarbeid m.m. Målet er at hundene skal kunne gå opp til kvalifiseringsprøve etter kurset.

Forkunnskaper: Det kreves ingen spesielle forkunnskaper om jakttrening for å være med på dette kurset, men hundene bør ha en grunnleggende lydighetstrening.

Utstyr: Retrieverkobbel, fløyte, vannskål, ekstra gode godbiter, dummy og stolsekk/noe å sitte på. Det vil bli gitt tips om kjøp av utstyr første kurskveld.

Påmelding: Fortløpende påmelding, senest innen 17. mars 2019 via dette skjemaet: Påmelding nybegynnerkurs med Heidi Kvan. Påmeldingen er bindende.

Pris: Pris pr ekvipasje: kr 1.600,- for medlemmer i avdelingen og kr 2.000,- for ikke-medlemmer. Fortrinnsrett for avdelingens medlemmer. Kursavgiften betales til Jaktkomiteens konto 1503.10.32749 umiddelbart når du har fått bekreftet plass på kurset. Merk innbetaling med “Nybegynnerkurs med Heidi” + hundens navn.

Ta med vaksinasjonsattest første kurskveld.

Generelt:

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Utagerende hunder kan dessverre ikke delta på kurset.

Tisper med løpetid kan dessverre ikke delta mens den løper.

Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltagelse på kurset.

Dersom det er noe du lurer på angående dette kurset, kan du ta kontakt med jaktoslo@gmail.com