Norsk Retrieverklubb

Rallylydighet klasse 1&2 august

Nærmer du deg konkurranseklar i rallylydighet, eller er du allerede i gang men trenger noen råd for å komme videre? Vi har fått dyktige Merete Kristensen til oss for å holde kurs i rallylydighet klasse 1 og 2. Her har du mulighet til å lære av en rallydommer, og få mange nyttige tips og triks på veien til din neste konkurranse!

Kurstype: Rallylydighetskurs klasse 1&2

Instruktør: Merete Kristensen: Dommer i rallylydighet og anerkjent intruktør, med hunderelaterte utdannelser både fra NKK,  hundeskoler, universitet og høgskole! Dyktig på klikkertrening og adferd i tilegg til ulike hundesporter.

Sted: Klubbhytta, Sørkedalen

Tidspunkt: Lørdag 13. og søndag 14. august, kl 10:00-16:00

Påmelding: Kurset er ferdig

Antall deltagere: Maks 6

Kursinnhold: Det blir vekselsvis teori og praksis, og vi jobber både med baner og momenter. Hundene må være vant til å vente i bur/bil for å hvile. Vi jobber etter årets (2022) regelverk. Kurset er ment for deg som konkurrerer i rallylydighet, eller planlegger å konkurrere allerede denne høsten.

Forkunnskaper: Du må ha gjennomført grunnkurs eller liknende og ha grunnferdigheter som sitt, dekk, bli og lineføring. Det er også en fordel å ha gått nybegynnerkurs i rallylydiget. Har man ikke det må man selv lese gjennom regelverk og gjøre seg litt kjent med kilter, da det ikke blir en ren introduksjon til sporten på dette kurset. Dette er også et kurs for de som allerede konkurrerer i klasse 1 og klasse 2.

Pris: kr 2000 for medlemmer i avdelingen og kr 2300 for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmelding er åpen. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kursdag.

Husk at påmeldingen må inneholde førers navn, adresse, telefonnummer og fødselsår, samt hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

 

Spørsmål om kurset kan rettes til kurskomiteen på kursoslo@gmail.com.

 

Rallylydighet ønsker å promotere positivt samhold mellom hund og eier, basert på tillit og respekt.