Norsk Retrieverklubb

Resultater jaktcup 2024

POST 3

55 blide ekvipasjer møtte opp på klubbhytta i litt skiftende vær for post 3. Temaet var fot, sitt og bli med artige oppgaver. Dommere for dagen var Lill Fischer i Rekrutt, Ingfrid Slaatto Næss i BK og Marianne Søgaard i AK og EK.

Grillen ble børstet støv av, og endelig var det trygt til å fyre opp. Stein disket opp med gode grillpølser, og flinke kakebakere stilte med deilig sjokolade- og gulrotkake. I tillegg var det litt brus og selvfølgelig kaffe.

Gratulerer til koppvinnere Svanhild og Fie, Annette og Mosie, Astrid og Albert og Alexander og Nimbus og igjen takk til de flinke dommerne.

Vi gratulerer alle koppvinnere, og takker dommere og medhjelpere som stiller opp!

Neste post er 29 august. God sommer til dere alle. Nyt deilige fridager, kos dere med hundene, så sees vi til høsten for tre cupkvelder på tre uker

POST 2

Det var litt færre som møtte til post 2. Rett under 60 ekvipasjer hadde funnet veien til Klubbhytta i deilig sommervarme. Dommere for dagen var May Irene Hauglid i Rekruttklassen, Svanhild Bakke i Begynnerklassen og Tone Høyland i både Åpen og Eliteklasse.

Vår faste kokk Stein disket opp med pølser, nystekte vafler og brownies. Og selvfølgelig kaffe – selv om det ikke gikk så mye av det i varmen.

det luktet godt av nystekte vafler over hele plassen
det ble spist en del pølser – mange som ikke hadde rukket å spise middag før cupen
Dommerne og deres favoritter: Anita og Avi, Janniken og Wilma, Silje og Billie og Kirsti med Snow

Vi takker dommerne, medhjelperne og alle de flotte ekvipasjene som stilte med godt humør og stor innsatsvilje.

Neste cup er 13. juni så det er bare å fortsette treningen.

POST 1

I varmt vårvær samlet ca 70 retrievere med følge seg på klubbhytta for årets første post i Jaktcupen. Mange har deltatt tidligere men det er også en del som deltar for første gang, noe vi setter stor pris på.

Jaktcupen er ikke bare en konkurranse, men også en mulighet for jaktinteresserte retrieverfolk å møtes, dele erfaringer og kanskje skryte litt av hunden sin.

Rolf og Marcus har det gøy på cup

Nystekte vafler, kake og kaffe sto på menyen. I tillegg til pølse og lompe. Vår faste kokk, Stein, stekte 4,5 liter vaffelrøre og vaflene forsvant som dugg for solen. Tror nok det må gjentas.

Årets kopp

Vi hadde samlet fire flotte dommere til første post. De gjorde en fantastisk jobb med dømming av de fire klassene. Etterpå fikk hver dommer velge seg en favoritt til å få den tradisjonelle cup-koppen utfra kriterier de selv valgte. Therese Sæberg dømte rekruttklassen. Hun valgte Aika og Ludvig Daae som sin favorittekvipasje. Liv Heier dømte begynnerklassen, den største gruppen, og valgte Tessa og Nina Egeberg som sin favoritt. Åpen klasse var det Beril Holte Rasmussen som dømte. Hun valgte Easy og Wenche Hildisch som sin favoritt. Atle Bakke stilte opp som dommer for de sju ekvipasjene i Eliteklassen. Der var Dovre og Therese Sæberg hans favoritt.

Dommere og koppvinnere

Gratulerer til alle koppvinnerne. Og en stor takk til dommerne og medhjelperne som kastet dummyer hele dagen. Uten dere blir det ingen cup!

Vi retter også en stor takk til Fuglejegeren som sponser oss med gaver til medhjelperne.

Neste post er torsdag 23.5 kl. 17.30 og tema neste gang blir minnesmarkering