Norsk Retrieverklubb

Valpekurs 18. august, Sørkedalen

Et valpekurs er for alle, både nye og erfarne hundeiere. Kurset vil gi en innføring i hvordan man kan trene med hunden sin i hverdagen og vil gi valpen erfaring med å trene sammen med andre hunder.

Sted: Klubbhytta på Bogstad i Sørkedalen

Oppstart: 18. august

Kursdager: Første kursdag torsdag 18/8, deretter tirsdag 23/8, torsdag 25/8, tirsdag 30/8, torsdag 1/9, tirsdag 13/9, tirsdag 20/9 og tirsdag 27/9. Alle dager kl. 20:00-21:00.

Instruktør: Kirsten Partapuoli

Påmelding: Kurset er fullt. Fyll ut dette skjemaet for venteliste

Deltagerantall: Maks 6 valper.

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper er nødvendig. Passer for valper fra ca. 12 uker og opp til 6 måneder

Mål for kurset: Å bidra til et bra samspill med valpen. Kurset skal gi grunnlag for videre trening av hunden både i hverdagslydighet og hundesporter, basert på positive metoder.

Innhold: Kurset har fokus på grunnleggende trening som kontakt i ulike situasjoner, relasjonsbygging og enkle øvelser som sitt, dekk og bli. I tillegg trener vi på innkalling, å gå pent i bånd og å håndtere møter med andre hunder. Vi snakker også mye om hverdagen med valp, og instruktøren går gjennom hverdagslige ting som biting, kloklipp, renslighetstrening og annet man måtte lure på. Alle deltakere får tilbud om en kveld førstehjelpskurs for hund (som arrangeres én gang i året).

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs.
Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Spørsmål kan sendes kursoslo@gmail.com