Norsk Retrieverklubb

Valpekurs april

Et valpekurs er for alle, både nye og erfarne hundeiere. Kurset vil gi en innføring i hvordan man kan trene med hunden sin i hverdagen og vil gi valpen erfaring med å trene sammen med andre hunder.

Sted: Trasop skole på Østensjø. Første kurskveld på klubbhytta i Sørkedalen

Oppstart: Mandag 25. april, teori på klubbhytta.

Kursdager: Hver mandag, med bytte til torsdag samme uke ved hellig- eller inneklemt dag: Mandag 25. april, mandag 2., mandag 9., torsdag 19., mandag 23. og mandag 30. mai, tordag 9. og mandag 13. juni. Alle dager kl. 19:00-20:00.

Instruktør: Jenny Wiik

Påmelding: Kurset er fullt.

Deltagerantall: Maks 6 valper.

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper er nødvendig. Passer for valper fra ca. 12 uker og opp til 6 måneder

Varighet: Kurset går over 8 kvelder og inneholder teori og praksis ute med valpen. Alle deltakere får tilbud om en kveld førstehjelpskurs for hund (som arrangeres én gang i året).

Mål for kurset: Å bidra til et bra samspill med valpen. Kurset skal gi grunnlag for videre trening av hunden både i hverdagslydighet og hundesporter, basert på positive metoder.

Innhold: Kurset har fokus på grunnleggende trening som kontakt i ulike situasjoner, relasjonsbygging og enkle øvelser som sitt, dekk og bli. I tillegg trener vi på innkalling, å gå pent i bånd og å håndtere møter med andre hunder. Vi snakker også mye om hverdagen med valp, og instruktøren går gjennom hverdagslige ting som biting, kloklipp, renslighetstrening og annet man måtte lure på.

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs.
Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Spørsmål kan sendes kursoslo@gmail.com