Norsk Retrieverklubb

Valpekurs august øst

Et valpekurs er for alle, både nye og erfarne hundeiere. Kurset vil gi en innføring i hvordan man kan trene med hunden sin i hverdagen og vil gi valpen erfaring med å trene sammen med andre hunder.

Sted: Trasop skole, Østensjø og Klubbhytta i Sørkedalen (kun første kurskveld)

Oppstart: Onsdag 16. august på klubbhytta (uten valp)

Øvrige kursdager: Onsdager 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9 og 4/10 (obs! kurs i høstferien) på Trasop skole

Tidspunkt: 18:30-19:30

Instruktør: Jenny Wiik

Deltakerantall: Maks 6 valper

Påmelding: Lukket. Se nye kurs her: retrieverklubben.no/oslo/kurs/

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper er nødvendig. Passer for valper 2 til 6 måneder

Mål for kurset: Å bidra til et bra samspill med valpen. Kurset skal gi grunnlag for videre trening av hunden både i hverdagslydighet og hundesporter, basert på positive metoder.

Innhold: Kurset har fokus på grunnleggende trening som kontakt i ulike situasjoner, ro-trening og impulskontroll, relasjonsbygging og enkle øvelser som sitt, dekk og bli. I tillegg trener vi på håndtering, innkalling, å gå pent i bånd og å håndtere ulike miljøer og møter med andre hunder og mennesker. Vi snakker også mye om hverdagen med valp, og instruktøren går gjennom hverdagslige ting som biting, kloklipp, renslighetstrening, aktivisering og annet man måtte lure på. Alle deltakere får tilbud om en kveld førstehjelpskurs for hund (som arrangeres én gang i året).

Pris: Kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs.
Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Spørsmål kan sendes kursoslo@gmail.com