Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Valpekurs 11. februar (fullt)

Et valpekurs er for alle, både nye og erfarne hundeiere. Kurset vil gi en innføring i hvordan man kan trene med hunden sin i hverdagen og vil gi valpen erfaring med å trene sammen med andre hunder.

Foto: Per Harald Hansen
Foto: Per Harald Hansen
Sted Oppstart Kursdager Instruktør Status
Klubbhytta 11. februar 2020 Teori: Første kveld uten hund:
11. februar 2020 kl 18.30-19.30
7 utekvelder tirsdager kl 18.30-19.30
Brit Haarklou Mathisen

FULLT!

Du kan sette deg på venteliste

Deltagerantall: 6 ekvipasjer.

Forkunnskaper: Ingen bestemte. Ønsket alder er valper fra 3 måneder og eldre.

Varighet: Kurset inneholder teori første kveld uten hund, praksistimer ute med valpen de resterende dagene, og i tillegg en kveld førstehjelpskurs for hund (som arrangeres en gang i året).

Mål for kurset: Mål for kurset er å veilede hundeførere slik at de kan lykkes med å få en trivelig hverdag sammen med sin valp. Samtidig motivere flest mulige til å jobbe videre innenfor ulike aktiviteter med sin valp.

Pris: Pris pr ekvipasje: kr 1650,- for medlemmer i avdelingen og kr 2000,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Påmeldinger: Bruk påmeldingsskjema i tabellen over. Spørsmål kan sendes kursoslo@gmail.com

Husk at påmeldingen må inneholde hundeeiers navn, fødselsår, adresse og telefonnummer, samt hundens navn, rase og alder.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.