Norsk Retrieverklubb

Valpekurs Øst – Januar 2024

Et valpekurs er for alle, både nye og erfarne hundeiere. Kurset vil gi en innføring i hvordan man kan trene med hunden sin i hverdagen og vil gi valpen erfaring med å trene sammen med andre hunder.

Sted: Bjerke ridehall (Refstadveien 1, 0589 Oslo) og Klubbhytta i Sørkedalen (kun første kurskveld – uten valp)

Kursdager: Onsdager 10. januar til og med 13. mars, med unntak av i vinterferien onsdag 21. februar

Tidspunkt: De to første kursdagene starter 19:00, mens øvrige kursdager starter 18:00. Varighet 1 time per økt.

Instruktør: Trine Charlotte Lanesskog

Deltakerantall: Maks 6 valper

Påmelding: Påmelding lukket. Se flere kurs på https://retrieverklubben.no/oslo/kurs/

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper er nødvendig. Passer for valper 2 til 6 måneder

Mål for kurset: Å bidra til et bra samspill med valpen. Kurset skal gi grunnlag for videre trening av hunden både i hverdagslydighet og hundesporter, basert på positive metoder.

Innhold: Kurset har fokus på grunnleggende trening som kontakt i ulike situasjoner, ro-trening og impulskontroll, relasjonsbygging og enkle øvelser som sitt, dekk og bli. I tillegg trener vi på håndtering, innkalling, å gå pent i bånd og å håndtere ulike miljøer og møter med andre hunder og mennesker. Vi snakker også mye om hverdagen med valp, og instruktøren går gjennom hverdagslige ting som biting, kloklipp, renslighetstrening, aktivisering og annet man måtte lure på.

Kurset inneholder også 1 kveld førstehjelpskurs for hund (arrangeres 2-3 ganger i året og man må selv melde seg på valgte kveld inneværende år eller året etter kurset er fullført).

Pris: Kr 1900,- for medlemmer i avdelingen og kr 2150,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut. Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs.

Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste, ved dokumenterbar sykdom eller dersom noe har hendt som gjør at man ikke fikk hentet valpen som planlagt likevel.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Avdelingen er ikke ansvarlig for eventuelle skader på hund eller fører på kurset, ei heller for evt. andre skader som måtte oppstå i forbindelse med deltakelse på kurset.

Kursene starter opp forutsatt at det er nok deltakere.

Spørsmål kan sendes kursoslo@gmail.com