Norsk Retrieverklubb

Oslo og omegn

Videregående grunnkurs høst 2022

Et videregående kurs som bygger videre på grunnferdighetene og gir nye måter å aktivisere og trene hunden din på. Kurset passer både for deg som vil ha en enda lydigere familiehund, og for deg som ønsker å trene videre mot hundesport og konkurransetrening.

Kurset er under planlegging, og detaljer vil kunne endres.

 

Sted: Trasop skole, Østensjø

Oppstart: Høst 2022

Kursdager: Seks tirsdager, datoer kommer

Instruktør: Sonya Carlsson

Påmelding: Ikke åpnet

Maks deltagerantall: 6 hunder

Målgruppe: Passer for deg som har deltatt på grunnkurs og vil jobbe videre med grunnferdighetene, eller er på tilsvarende nivå. Hunden bør være minst 6 måneder for å delta på dette kurset.

Innhold: Nå begynner det å bli ordentlig gøy å trene hunden! Grunnleggende øvelser som sitt, bli, dekk og lineføring har begynt å komme på plass, og det legges dermed på litt mer utfordringer. Vi skal innom ulike positive treningsmetoder og -verktøy som klikkertrening, lokking, target og shaping, og anvender disse i for eksempel begynnende trening av bakpartskontroll, inn på plass, stå og apportering. Det blir også fokus på relasjonsbygging og riktig belønning. Alle kveldene er praksistrening med hund.

Mål for kurset: Kurset skal legge til rette for videre aktivisering av en aktiv familiehund. Man begynner også å danne grunnlaget av øvelser man kan få bruk for i ulike hundesporter eller innlæring av egne triks, og kurset gir derfor et godt utgangspunkt for å delta på kurs som bronsemerkekurs, rallykurs eller jaktkurs. Det viktigste er likevel å utvide verktøykassen man har for å forme den hunden man ønsker seg i hverdagen.

Pris: Kr 1750,- for medlemmer i avdelingen og kr 2100,- for ikke-medlemmer. Påmeldinger mottas fortløpende så snart påmeldingsskjema legges ut.

Betalingsfrist er en uke etter at du har fått bekreftet plass. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding på våre kurs. Ved avmelding senere enn 21 dager før første kursdag gis det ingen refusjon. For avmeldinger tidligere refunderes 50 prosent av kursavgiften. Unntak er dersom vi får fylt plassen fra venteliste.

Ta med kvittering for betalt kurs og vaksinasjonsattest første kurskveld.

Spørsmål kan sendes til: kursoslo@gmail.com

Kurset starter opp forutsatt at det er nok deltakere.