Norsk Retrieverklubb

Stikkaåsen, stedet og veibeskrivelse

Stikkaåsen

Samlingsstedet vårt ligger på Stikkaåsen i Sarpsborg kommune. Her har vi en klubbhytte, en stor fin opplyst apellplass og skogsterreng rundt plassen som ofte benyttes til jakttreninger.

foto: Reidun Nordstrand
foto: Reidun Nordstrand

Her er det aktivitet for to- og firbente alle ukedager bortsett fra i ferier/ høytider.
Klubbhytta har nyoppusset kjøkken og et stort oppholdsrom.

Hyttekomitéen ivaretar vedlikehold og inviterer til felles dugnad. Kioskkomitéen sørger for at kjøleskap er fylt opp med kald drikke og at andre skap er fylt opp med blant annet kaffe som selges til alle.

Området har ikke alltid vært så flott. En iherdig dugnadsgjeng har i mange år lagt ned mange arbeidstimer med både området og hytta. Det kan du leser mer om HER

Veibeskrivelse til Stikkaåsen.

Klikk her for kart

Veibeskrivelse fra Sarpsborg:

Ta av avkjøring 8, Kalneskrysset fra E6(nye sykehuset). Kjør mot Solli på riksvei 118. Kjør ca. 500 meter og ta av til høyre mot Stikkaåsen. Opp en bratt bakke og forbi et stort ridesenter. Fortsett noen hundre meter og du vil se skilt hvor det står Retrieverklubben inn til høyre, etter ca 1,5 km. Klubbhytta ligger i enden av denne grusveien.

Veibeskrivelse fra Råde/Moss/Fredrikstad:

Ta avkjøring 9, Sollikrysset fra E6.  Kjør forbi Solli kirke. Ta av til venstre mot Melleby. Etter to kilometer kjører du opp en bakke og på toppen av bakken tar du av til venstre inn på en grusvei. Her står det skilt til Retrieverklubben. Klubbhytta ligger i enden av denne veien.

Eller fortsett til avkjøring 8, Kalneskrysset fra E6. Se veibeskrivelse fra Sarpsborg.

 

kurs-stikka

foto: Lise Gro Andersen