Norsk Retrieverklubb

Østfold

Vellykket lydighetsstevne

Høstens tradisjonelle lydighetsstevne ble gjennomførst siste helgen i august med totalt 45 påmeldte ekvipasjer

I flott høstvær hadde vi to fine dager på Stikkaåsen. Klasse 2 og FCI 3 gikk på lørdag, mens klasse 1 og 3 gikk på søndag. Dommere var Rune Bjerkelund (lørdag) og Stein Feragen (søndag). Takk for at dere ville dømme hos oss!

Pallen kl 1:

2018 pall kl 1

Fra venstre: Ann Helen Heie med Klokkeråsen’s Soft N’ Gentle, Anne Cecilie Bjerkelund med Flatnews Nothing but Trouble og Ågot Kristine R Knudsen med Selma.

 

2018 pall kl 1 med førstepremiene

I tillegg til pallen var det tre til som fikk førstepremie. Lene Merete Torp med Karmakollen’s Hailey, Inger Helene Gustavsen med Solsvingens Golden Savage og Malin Arone Braar Thoresen med Zecudas Easyrider.

Pallen i kl 2:

2018 pall kl 2

Fra venstre: Ida Skute Bråthen med LPI Minigårdens Ikaros, Sylvi Helen Karlsen med Veemtroppens Helmi og Synøve Johannessen med LPI Izgara’s Inez.

Pallen klasse 3:

2018 pall kl 3

Fra venstre: Anne Østlid med BH AD IPO1 Romi’s Vibby, Laila K. G. Fledsberg med Lurhaugs Hjerteknuser Albert og Trude Pedersen med Twister.

Anne Østlid ble også ny lydighetschampion, vi gratulerer!

FCI 3:

2018 pall fci3

Vår eneste deltager i FCI 3, Finn Hugo Øien med N LCH Borderness Cleo, var debutant og var ikke mindre snau enn at han slo til med førstepremie i debyen! Vi gratulerer!

Vi er spesielt stolte av alle våre medlemmer som gjør en fantastisk innsats, både på banen og utenfor. Vi har medlemmer på pallen i 3 av 4 klasser, alle med gode førstepremier. I tillegg har vi mange medlemmer som er litt uheldige og får stang ut i helga. Men det gror godt og vi håper det gir mersmak!

Videre ønsker vi alle deltagere lykke til videre og vi håper dere kommer tilbake til oss ved en annen anledning. Neste mulighet er 6. april 2019, hold av datoen.