Norsk Retrieverklubb

Retrievermesterskapet 2023

Der kåres det vinnere i alle klasser innenfor følgende grener: Lydighet, rallylydighet, agility, agility hopp og bruks

Hunden må være en norskregistrert retriever og eier må være medlem i Norsk Retrieverklubb. Kun offisielle resultater fra Norge kan tas med.

For å være med på Retrievermesterskapet er det ingen krav om utstillingsresultater. Der kåres det vinnere i alle klasser innenfor følgende grener: Lydighet, rallylydighet, agility, agility hopp, bruks spor, bruks rundering og bruks rapportering.
På lydighet, rallylydighet og i bruks kl. A kan man ha inntil tre resultater som tellende. Høyeste poengsum i lydighet, rallylydighet og bruks blir vinner. Ved poenglikhet vinner hunden med det/de beste enkeltresultat/ene. I bruks klasse D, C og B er det kun det beste resultatet som teller.
På agility og agility hopp må man ha tre resultater, og der vinner den som har lavest antall feil totalt. Ved likt antall feil kåres vinneren etter totalt beste tid under standardtiden.

For å kunne kåre vinner i rallylydighet, agility og agility hopp, vil vi dersom det er mulig bruke hundens «fjerde beste» resultat. Grunnen er at det lett blir like resultater, og det har vist seg vanskelig å fortsatt kunne bruke forskjellen mellom standardtid og hundens tid i agility og agility hopp. Det kåres ikke vinner i flere størrelsesklasser på agility og agility hopp.

Frist for innsending er 31.desember 2023

OBS – OBS – OBS

  • Statutter og poengberegning finner du HER
  • Fristen er endelig. Innlevering etter 31.12.2022 blir ikke medregnet
  • Hvis du deltar i flere grener må du sende inn skjemaet flere ganger.
  • Vi tar kun imot resultater på skjemaet under. E-post, brev, messenger og SMS vil ikke regnes med
  • Du får en bekreftelse på e-post når vi mottar skjema. Hvis du ikke får bekreftelse må du kontakte agility.lydighet@retrieverklubben.no
  • Skroll nederst på siden når du har sendt skjemaet. Da vil du se om noe mangler eller om skjemaet er sendt.

OBS – OBS – OBS

Skjema for innsending av resultater:

Det er nå for sent å sende inn resultater