Norsk Retrieverklubb

BRONSEMERKEPRØVE 18. MARS

BRONSEMERKEPRØVE 18. MARS

Vi gratulerer alle de 10 som stilte til start på lørdagens bronsemerkeprøve med innsatsen og en ekstra salutt til Maren Hatlestad med Solan, Ina Røssland med Monsen, Sylvelin Andersen med Pipp og Bodil Kvia med Indy som bestod alle øvelsene i programmet og fikk sine velfortjente bronsemerker. Dommer på prøven var Torun Larsen.

I januar startet vi opp en treningsgruppe som har møttes annenhver uke for å trene på de ulike øvelsene som inngår i programmet for bronsemerkeprøven. Dette er en uoffisiell prøve som inngår i NKK sitt Lydighetsprogram og dekker grunnleggende ferdigheter som lineføring, innkalling, hopp over hinder og dekk/bli liggende med fører på avstand. I tillegg må hunden bestå en tilgjengelighetstest før den kan få lov til å gjennomføre programmet.

Selv om ikke alle deltagerne i treningsgruppen stilte til start på prøven har disse fellestreningene gitt inspirasjon til egentrening og et konkret mål å trene mot, og det vil bli satt opp en ny prøve lørdag 29. april så følg med på hjemmesiden for mer info etterhvert.